Detail info
Close

NA ÚTĚKU

NA ÚTĚKU

Datum: 2. října 2024
Místo: KD Hronovická
Adresa: Hronovická 406, Pardubice

Vstupenky

středa
2
říj. 2024
19:00
NA ÚTĚKU
KD Hronovická

Pardubice

Informace o akci

Herecké obsazení: Carmen Mayerová (Claude), Tereza Kostková (Margot)

Autor: Pierre Palmade, Christophe Duthuron, Překlad: Alexander Jerie, Režie: Jakub Nvota, Scéna: Karel Čapek, Kostýmy: Katarína Hollá, Hudba: Kamil Mikulčík

Délka představení: 120 min. včetně přestávky

 

Na výpadovce v noci čekají dvě ne zcela tradiční stopařky. Asi čtyřicetiletá lehce upjatá Margot, která utekla z oslavy osmnáctých narozenin své dcery a jejího útěku si pravděpodobně nevšimne ani manžel.  A o generaci starší Claude, která v rozšafném župánku s lehkostí gengstrů utíká z domova důchodců a žene se za životem plným dobrodružství a milostných románků, které ještě nutně musí prožít.

Road movie dvou zcela rozdílných žen, které by si za normálních okolností asi neměly ani co říct, ale společný útěk od zažitých stereotypů spojí jejich cesty dohromady.

Není nic, co by tyto ženy spojovalo. Z původního hašteření o první zastavené auto se postupně zrodí nápad na společný útěk od zažitých stereotypů, který spojí jejich cesty dohromady. A právě společná cesta mezi nimi vytvoří nádherný vztah. Chvílemi pravda pořádně výbušný, plný zvratů, hádek a konfrontací, ale jindy zase plný tichého porozumění. Tyto dvě absolutně rozdílné ženy si vzájemně zrcadlí chyby i těžkosti, se kterými se musí ve svých životech vypořádat. A dělají to s obrovským nadhledem a humorem, protože až na cestě zjistí, jak jsou vlastně silné. Hra je úžasnou příležitostí pro obě hlavní představitelky, jiskří laskavým pravdivým humorem a lidskostí.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU
picture NA ÚTĚKU

Na mapě

google maps
Top