Detail info
Close

Kterak beruška Uška o sedmou tečku přišla

Kterak beruška Uška o sedmou tečku přišla

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kterak beruška Uška o sedmou tečku přišla

...na paloučku pod lesem se chystá velký Svatojánský bál. Každý brouček se chce líbit. Proto si i Brouk Ouk protahuje všechny nožky, šnek Ek si leští ulitu. Dokonce i žížalky oprášily kloboučky po babičce, aby se líbily ještě více.  Jen beruška Uška sedí na pařízku a pláče schovaná za lístečkem. Celá louka rázem utichne a seběhne se kolem ní. Copak se ti stalo maličká? Jejda, vždyť tobě chybí sedmá tečka! S tím si umí poradit jedině Péťa Zahrádka. A tak pátrání po ztracené tečce může začít. Ale protože jsme v pohádce všechno dobře dopadne a beruška si nakonec zatančí na Svatojánské bále. Při hledání se děti nenásilnou formou seznámí s ekotopy české krajiny a jejich  obyvateli. ( zahrádky-žížaly, paseka-zmije, potok - šídlo, louka - housenka atd).

Toto představení bylo v minulých sezonách oceněno na profesionálních přehlídkách cenami, jak odborné poroty, tak cenami diváků.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top