Detail info
Close

HOVORY O ŠTĚSTÍ MEZI ČTYŘMA OČIMA

HOVORY O ŠTĚSTÍ MEZI ČTYŘMA OČIMA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci


HOVORY O ŠTĚSTÍ MEZI ČTYŘMA OČIMA

Hrají: Filip Blažek, Kryštof Hádek / Michal Slaný, Jitka Schneiderová / Jana Stryková, Marika Šoposká / Michaela Maurerová, Roman Štabrňák a další.
Situační komedie o lásce a sexu na nábytku IKEA.
I mladí a krásní lidé mají své problémy. Tři milenecké dvojice a rozmazlená čivava
svedou na rozkládací skandinávské pohovce boj o štěstí. Přijďte jim fandit!

Tři situace z důvěrného prostředí momentálního domova dnešních třicátníků spojují Filip Blažek coby neodolatelný cizojazyčný prodejce nábytku a velká pohovka, těžiště vyprávěných příběhů. Patrik Hartl zde účtuje s vlastním strachem, týkajícím se vztahových změn. "Když jsem psal Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, inspirovaly mě situace, jakých jsem se obával, když jsem se svou ženou před lety kupoval nábytek. Co když ji na té pohovce někdy s někým přistihnu? Nebo co když mi po letech manželství tak poleze na nervy, že už si k ní ani nedokážu přisednout?"
Míra dramatické nadsázky je vysoká, zdrojem neshod jsou typické partnerské potíže a „woodyallenovské“ banalismy. Hovorová mluva, špikovaná nadávkami, koloruje tep doby. Trvalý vztah s sebou bohužel nenese příjemný domácký klídek. Manželský trojúhelník, reality show z obchodního domu, soužití gayů. V jedné z povídek je životním druhem Kryštofa Hádka, resp. Michala Slaného, Filip Blažek. I přes svou fyzickou mužnost roli zamilovaného a pořádkumilovného Roberta zvládá hrdě.


Produkce: Studio DVA Praha

více info na www.september.cz

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top