Detail info
Close

Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live

Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 

S potěšením oznamujeme, že Glenn Hughes - bývalý baskytarista a zpěvák slavných Deep Purple, známý pro miliony rockových fanoušků jako 'Voice of Rock', člen síně slávy Rock and Roll Hall of Fame, přijede do České republiky a to pouze do Olomouce se speciálním programem!  Koncert připomene 50. výročí legendárního alba Deep Purple "Burn", na kterém se poprvé představili jako nový členové kapely, ale i jako spoluautoři David Coverdale a Glenn Hughes. 

" Je to už 50 let kdy jsme s Deep Purple v létě v roku 1973 komponovali album BURN. Bylo to v nádherném prostředí britského venkova, v pevnosti Clearwell castle /  Forest of Dean Gloucestershire. Na tímto  hradě byla mezi námi výborná pohoda, měli jsme s Davidem Coverdalem pocit, že Deep jsou s námi jako novými členy jinou kapelou. Nemohli jsme se dočkat kdy začneme pracovat na nových skladbách ! Taková elektrizující atmosféra panovala mezi zdi hradu,"  vzpomíná Glenn a pokračuje: "možná si dovedete představit jak prostředí pevnosti nabádalo k různým psím kusům, před čím nás při příchodu varoval i John Lord. Ritchie Blackmore byl v tomto velmi vynalézavý. Jeden večer před spaním mi do pokoje propašoval a ukryl reproduktor, kde mi potom pustil zvuky duchů....". Glenn se tomu směje i po letech a doplní historku ke skladbě Burn: "Titulní skladbu jsme složili jako poslední. Vrátili jsme se z hospody, vešli do zkušebny v kryptě a stal se zázrak... Písničky jsme později v říjnu nahráli ve švýcarském studiu v Montreux, " uzavřel svoje vzpomínky Glenn Hughes.

 

"Přišel čas oslavit BURN a nemohu se dočkat až se uvidíme na koncertě! Glenn Hughes

 

Na koncertě uslyšíte celé album "Burn" a navíc výběr dalších skladeb z éry Deep Purple MKIII a MKIV.

Glenn Hughes band vystoupí ve složení:

-          Glenn Hughes: baskytara, zpěv

-          Soren Andersen (kytara)

-          Ash Sheehan (bicí)

-          Bob Fridzema (klávesy)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live
Top