Detail info
Close

FLAMENGO REUNION SESSION

FLAMENGO REUNION SESSION

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Flamengo Reunion Session vyráží na turné s novou deskou Live

FLAMENGO Reunion Session se opírá o dvojici původních členů Flamenga, Pavla Fořta (kytara) a Vladimíra „Gumu" Kulhánka (baskytara). Doplňují je Jan Holeček (Hammond B3, zpěv), Jiří „Zelí" Zelenka (bicí, vokály) a Vladimír Boryš Secký (saxofon a flétna, vokály). 

Kapela navazuje na období let 1970 – 1972, kdy za mikrofonem zněl hlas Ivana Khunta a Vladimíra Mišíka. Flamengo Reunion Session v listopadu roku 2022 vydalo a pokřtilo svoje nové živé album Live. Právě tímto albem chtělo Flamengo vzdát holt své v pravdě kultovní desce Kuře v hodinkách, která spatřila světlo světa v roce 1972, tedy přesně 50 let před albem Live. V současné době Flamengo zařazuje do programu také nové skladby. Svým fanouškům tak slibuje, že na koncertech uslyší po více jak 50-ti letech nejen pecky z Kuřete v hodinkách, ale také novinky.

FLAMENGO Reunion Session se svým jedinečným zvukem, původními členy a repertoárem spojujícím historii Flamenga se současnou autorskou tvorbou vyráží v roce 2023 na turné Live a těší se na setkání se všemi příznivci kvalitního a sofistikovaného rocku.

YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=E9npYiq0YBI

Místa se nerezervují, kdo dříve přijde sedí, zbytek na stání.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top