Detail info
Close

ALBOROSIE & SCHENGEN CLAN / IT/ JAM

ALBOROSIE & SCHENGEN CLAN / IT/ JAM

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

HVĚZDA REGGAE ALBOROSIE SE VRACÍ PO 6 LETECH S NOVOU DESKOU

Vážná hudba má v Praze své jaro, reggae má od letošního roku svůj podzim. Koncertní seriál v Lucerna Music Baru odstartuje 29. září jamajský Gyptian, ve čtvrtek 3. listopadu se po šesti letech představí v Praze jedna z největších hvězd evropského reggae – italský Alborosie! Přiveze si s sebou nejen vlastní kapelu Shengen Clan, ale také zbrusu nové album Freedom & Fyah, které letos již představil na mnoha velkých evropských festivalech.
Své první album Soul Pirate vydal Alborosie na Jamajce v roce 2009. Právě tady se objevily pecky, které jej okamžitě proslavily po celé Evropě. Zkrátka hitový debut jak má být. Hned o rok později přišel druhý zářez v podobě desky Escape From Babylon s hitovkami No Cocaine, Mr. President nebo Real Story. Alborosie je také velmi schopný multiinstrumentalista, kromě vokálů si ve svém studiu sám natočí v podstatě jakýkoliv nástroj.
Své studiové zkušenosti zúročil i na albu Dub the Thrones, na kterém spolupracoval s jamajskou producentskou legendou King Jammym a které pojalo svět populárního seriálu Game of Thrones úplně jinak. Rozhodně stojí za poslech, stejně jako dvojalbum duetů Alborosie & Friends, kde se vedle již zmíněných jmen objevuje například David Hinds ze Steel Pulse, Sizzla Kalonji, Busy Signal, Horace Andy nebo veteráni The Tamlins. No a pak je tu zbrusu nové album, které vyšlo letos na jaře, a jmenuje se Freedom & Fyah!
Alborosie dnes patří do první ligy nejen v Evropě, ale cestuje po celém světě, kde vystupuje jako headliner mnoha velkých festivalů. Do intimnějšího prostředí pražského Lucerna Music Baru se vrátí po šesti letech.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ALBOROSIE & SCHENGEN CLAN / IT/ JAM
Top