Detail info
Close

MIGHTY SOUNDS 2014

MIGHTY SOUNDS 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MIGHTY SOUNDS 2014
To nejlepší z punkrocku, rock´n´rollu, punku, reggae, hc, ska a rockabilly
11. - 13. 7. 2014
Letiště Čápův dvůr, Tábor
www.mightysounds.cz
www.facebook.com/mightysounds

Přestože festival Mighty Sounds čelí mimořádně vysoké pokutě za hluk, letošní přípravy jubilejního, desátého ročníku to v žádném případě neohrožuje. Pod petici, kterou organizátoři sepsali proti nesmyslně nastavenému zákonu, nasbírali už přes 10.000 podpisů. 
Na Mighty Sounds letos vystoupí folk-punkoví Dropkick Murphys, oi! parta Perkele, nadžánroví Irie Révoltés,  psychobilly punk Nekromantix, hardcoroví Stick to your guns nebo Evergreen Terrace, výtečné reggae přiveze Tanya Stephens & Royal Roots Band, ska zastoupí The Slackers nebo ska punkoví Talco a nejnověji byl potvrzen legendární zpěvák Everlast. Z českých kapel se představí Sto zvířat, Hentai Corporation, Vladimir 518 & Live Band nebo Fast Food Orchestra i s Dr. Karym a celá řada dalších. Celý program je mnohem bohatší - kompletní line-up.
Letošní ročník ozvučí nejlepší zvuková technika, která je v České republice k dispozici, takže si návštěvníci vychutnají zvuk na světové úrovni.
Kromě klasické festivalové vstupenky Festival ticket je v prodeji lístek do festivalového zázemí, tzv. Backstage ticket ve striktně omezeném množství. Stejně jako v loňském roce festival nabídne možnost stanování u auta v Parking Campu nebo stanování v nadstandardně vybaveném stanovém městečku Camp Village De Luxe.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top