Detail info
Close

THE UMBILICAL BROTHERS: Speedmouse

THE UMBILICAL BROTHERS: Speedmouse

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

THE UMBILICAL BROTHERS
Speedmouse

Dvojice mimů z Austrálie, The Umbilical Brothers, jejichž umění ve svých pořadech ocenily legendy jako Larry King, David Letterman či Jay Leno, vystoupí poprvé v České republice. V rámci turné po Evropě se v říjnu tohoto roku objeví jejich show Speedmouse v pražské Lucerně a v brněnském Semilassu. Shane Dundas a David Collins ve svých představeních kombinují pantomimu s dialogem, loutkami, groteskami, vokálními zvukovými efekty a hojně zapojují i diváky, čímž vytváří neopakovatelná představení.
Světoznámí baviči, The Umbilical Brothers měli nedávno vystoupení na Slovensku a jak na ně Slovensko zapůsobilo, říká David: „Mohu upřímně říci, že jsem nikdy nevypil v žádné jiné zemi tolik vodky. A to jsme byli i v Rusku! Ještě 3 měsíce po turné jsem střízlivěl.“ Shane k tomu dodává: „Miluji Slovensko. Přijetí bylo úžasné. Žádný stres, Česká republiko!“ A jak to vlastně mají Umbilical Brothers s Českou republikou? „Vystupovali jsme ve všech zemích okolo České republiky, ale nikdy ne přímo v ní. Je na čase. Praha je samozřejmě velmi známá a nemůžu se dočkat, až ji uvidím. Míříme také do Brna. Vím o vašem prvním prezidentovi Václavu Havlovi. Dokázali jste, že politické změny se dají udělat mírovými prostředky. To je úžasné,“ říká Shane. David k tomu dodává: „Viděl jsem film Mission Impossible, takže se těším, že uvidím restauraci s akváriem, kde večeřel Tom Cruise. Doufám jen, že už po výbuchu posbírali ty ryby,“.

Show SPEEDMOUSE vyhrála Cenu za mimořádnou jevištní produkci na australských Comedy Awards. Po největších světových divadelních sálech a účinkování v prestižních show Davida Lettermana nebo Larryho Kinga, zavítají v říjnu 2013 vůbec poprvé do České republiky. 17.10. Brno - Semilasso.

Nezmeškejte tuto jedinečnou událost!

Více informací najdete zde!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top