Detail info
Close

SLZA Katarze Tour 2016

SLZA Katarze Tour 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Universal Music uvádí
SLZA Katarze Tour 2016

SLZA - Petr Lexa a Lukáš Bundil

o sobě dala debutovým singlem Lhůta záruční, který se záhy stal hitem a zařadil se mezi nejúspěšnější videa na YouTube (více než 10 milionů zhlédnutí).
Od té doby Petr a Lukáš přispěli do českého éteru dalšími dvěma hity a klipy, které se všechny dostaly do TOP 5 a posbírali několik prestižní cen v různých anketách, z nichž jmenujeme alespon ocenění "objev roku" a "hvězda internetu" v populárním Českém Slavíku.
Hlavně však natočili své první album pod názvem Katarze a album získalo neuvěřitelně záhy po vydání ocenění platinová deska a jeho aktuální prodej přesáhl hranici 12 000 kusů!
Slza na své debutové desce nabízí melodické písně s chytlavými a výraznými refrény, které budou dobře fungovat nejen při poslechu alba nebo při větších koncertech, ale i třeba jen s kytarou nebo pianem. To, že se jim jejich záměr povedl, nasvědčuje velký úspěch nejen výše uvedeného singlu, ale i následujících hitovek Celibát a Katarze, která zní i v seriálu TV Prima Přístav.
Krom výborné hudby, o niž se jako hlavní autor postaral Lukáš Bundil ve spolupráci s producentem Daliborem Cidlinským Jr, nelze opomenout i výtečné texty reflektující lidské emoce, pod kterými je podepsán Xindl X.

A právě teď se po řadě vyprodaných koncertů Slza vydává do koncertních sálů v Čechách, kde hodlá svou hudbu představit nejen dychtivým fanouškům, ale i širšímu publiku, které jejich hudba či klipy zaujaly, a to s velmi kvalitním zvukem a přesvědčivou prezentací.

Vstupné: Předprodej 220 Kč / V den koncertu a na místě 270 Kč
Poslední vstupenky již nelze rezervovat. Využijte prodejní místa Ticketportal
a nebo přímý nákup on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:

všechny koncerty na stání / slevy NE / bezbariérový přístup ANO

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top