Detail info
Close

Bacha na Mozarta! / PLACHETKA - MOZART - SALIERI

Bacha na Mozarta! / PLACHETKA - MOZART - SALIERI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V pořadí druhý společný projekt sólisty Metropolitní opery v New Yorku, basbarytonisty Adama Plachetky a souboru Czech Ensemble Baroque. Na úspěšné turné a CD Händel oratorio arias naváží umělci klasicistním recitálem, jehož osu tvoří na jedné straně famózní a dobře známé árie z Mozartových oper Don Giovanni, Figarova svatba a dalších a na straně druhé neméně kvalitní, ale koncertnímu publiku velmi vzácné árie z oper Antonia Salieriho: Falstaff, La grotta di Trofonio, Axur Re d‘ Ormus a dalších.
Jeden z nejvýraznějších objevů světové operní scény, Adam Plachetka, může v tomto programu plně rozvinout svůj mimořádný pěvecký, ale také dramatický talent a prezentovat se právě v klasicistním repertoáru, za jehož interpretaci sklízí nemalé úspěchy již od dob svého angažmá ve Státní opeře Vídeň. Právě Vídeňské ztvárnění Dona Giovanniho znamenalo pro Adama Plachetku výrazný zlom v jeho kariéře a katapultovalo ho mezi elitní špičku světového Mozartovského operního nebe.

www.ebcz.eu

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top