BESKYDSKÉ HUDEBNÍ LÉTO 2016 - DŮLEŽITÉ INFO & POKYNY POŘADATELE

BESKYDSKÉ HUDEBNÍ LÉTO NA TICKETPORTAL.CZ

BESKYDSKÉ HUDEBNÍ LÉTO 2016
13. ročník na Sluníčku v Ostravici

Vstupenky na Beskydské hudební léto


Letos se na BHL představí Václav Neckář se skupinou Bacily, jako předkapela vystoupí Pink Floyd Tribute, dále populární slovenská hvězda Kristína s předkapelou Nebe a ve finále Marie Rottrová, jejíž koncert uvede Big BLAST! Band.

DŮLEŽITÉ INFO & POKYNY POŘADATELE

Koncerty se konají za každého počasí.
Bezpečnost:
Pro Vaše bezpečí budou všichni návštěvníci koncertu podrobeni osobní prohlídce od bezpečnostní agentury, která bude dohlížet na poklidný průběh akce. Do areálu nebudou vpuštěny osoby se skleněnými láhvemi, plechovkami, vlastním pitím (přípustná bude plastová láhev do 0,5 l) zbraněmi, psychotropními látkami, ani jídlem - výjimku tvoří děti
Zvířátka: Vstup povolen pouze asistenčním psům doprovázející osobu s průkazem ZTP/P
Parkování: Parkování pro automobily bude zajištěno na parkovišti u lanového centra Opičárna. Parkování u penzionu je v letní sezóně pouze pro ubytované hosty. Pro ty, kteří budou chtít cestovat veřejnou dopravou je připravena kyvadlová doprava od nádraží až přímo do areálu koupaliště, kde se koncert koná.
V ceně každé vstupenky je vstup na koupaliště zdarma! Od 16:00 do 18:00 hodiny však probíhá příprava koncertu a zvukové zkoušky kapel, proto Vás požádáme, abyste areál v tuto dobu opustili.
Možnost opuštění areálu a opakovaného vstupu, vstupenka bude u vstupu vyměněna za identifikační náramek (nepřenosný)
Slevy: dítě v kočárku ZDARMA bez vstupenky / 50% pro děti, které nedosáhly věku 10 let či 130 cm výšky / 50% pro držitele průkazu ZTP/P / doprovod ZTP/P (jedna osoba) zdarma bez vstupenky / Slevy jsou k dispozici na prodejních místech Ticketportal.cz i přímo na ticketportal.cz, příslušnou slevu zvolte v nákupním košíku.
Vstupné:
Václav Neckář předprodej 290 Kč, v den konání a na místě 350 Kč / Kristína předprodej 250 Kč, v den konání a na místě 290 Kč / Marie Rottrová předprodej 390 Kč / v den konání a na místě 450 Kč

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal
a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Pozor! Rezervované vstupenky nelze vyzvednout na místě konání, využijte prodejní místa Ticketportal a nebo přímý on-line nákup na ticketportal.cz - HOMEtickets!!

-TH-

Top