Vlakem levněji do Berlína na U2

Získejte poslední volné vstupenky za exkluzivní cenu a jeďte vlakem na koncert U2 - irské rockové legendy.

České dráhy připravily pro své cestující v rámci programu ČD Bonus jedinečnou nabídku – možnost zakoupit vstupenky na koncert irských U2 v Berlíně přímo v Praze, a to za exkluzivní cenu 68 EUR. Držitelé In-karet a cestující s jízdenkou na vlak do Berlína navíc při nákupu vstupenky získají slevu 10 %. S nákupem neváhejte, v prodejně Ticketportal v Praze jsou v prodeji poslední volné vstupenky!

Na berlínském Olympijském stadionu se 18. července uskuteční vůbec nejbližší koncert U2 v rámci světového turné s názvem U2 360°, kam se mohou fanoušci z České republiky vypravit. Vstupenky můžete zakoupit od pondělí 22. června pouze u Ticketportalu v hlavní prodejní pobočce v ulici Politických vězňů 15 na Praze 1, tel: 224 091 439.

Vstupenky jsou v prodeji za skvělou cenu 68 EUR*

Vstupenka se slevou 10 %
Držitelé In-karet ČD a cestující s jízdenkami do Berlína mohou navíc získat slevu 10 % z prodejní ceny! Podmínkou získání slevy je předložení jízdenky z jakéhokoliv místa v České republice do Berlína. Na jednu jízdenku lze uplatnit pouze tolik slev, pro kolik osob je jízdenka vydaná. Na jednu In-kartu lze uplatnit slevu pouze na jednu vstupenku.

Ubytování se slevou 15 % a soutěž o Eurovíkend v Berlíně pro dva
Pokud se rozhodnete po skončení koncertu v Berlíně přespat, využijte nabídku na výhodné ubytování v síti hotelů Octopus Travel. Držitelé In-karet ČD mohou navíc získat v týdnu od 10. do 18. července slevu 15 % z ceny ubytování. Rezervujte se slevou přímo na www.cd.cz.

Na webových stránkách www.cd.cz ……  máte navíc možnost vyhrát Eurovíkend. pro dva, a to : vlakové jízdenky do Berlina, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu v blízkosti stadionu a vstupenky na koncert U2. Soutěž potrvá do 10. července 2009.

Do Berlína rychle a pohodlně – tipy na cestu.
Z České republiky se do Berlína dostanete denně osmi přímými spoji vyšší kvality. Cesta z Prahy v moderních klimatizovaných vozech vám zabere necelých pět hodin. S výhodnými jízdenkami eTiket vyjde cesta z Prahy na pouhých 29 EUR, z Brna 39 EUR.  Jízdenky eTiket lze koupit pouze prostřednictvím internetového obchodu www.eshop.cd.cz nebo telefonní linky Kontaktního centra, tel. 840 112 113. O ostatních možnostech přepravy vlakem získáte více info na www.cd.cz.


Šťastnou cestu vlakem a skvělé zážitky!

*Cena je závislá na platném kurzu EUR. Při aktuálním kurzu 1 EUR = 26 Kč je cena vstupenky 1770 korun

Top