Ed Sheeran se vrací do Prahy

Světová megastar Ed Sheeran se vrací do Prahy. Na jeho koncert se chystají desítky tisíc fanoušků.

V současné době pravděpodobně není na světě prodávanější umělec než Ed Sheeran. Čerstvý držitel Řádu britského impéria, čtyřnásobný držitel Grammy a pětinásobný vítěz BRIT Awards, jehož živé koncerty patří celosvětově mezi nejžádanější akce, vystoupí 7. července 2019 v pražských Letňanech. Pořadatelé očekávají obrovský zájem desetitisíců fanoušků. Napovídají tomu nejen počty prodaných vstupenek po celém světě, ale i Sheeranův rekord čtyř vystoupení na londýnském stadionu Wembley, která byla vůbec největším sólovým vystoupením bez doprovodné kapely, jaké kdy Spojené království vidělo. Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od 27. září v prodejních sítích TicketPortal a GoOut. Všechny informace návštěvníci najdou na www.edsheeran.cz. Koncert pořádá agentura Charmenko CZ.

Ed Sheeran do Prahy zavítá v rámci evropského turné „Divide“ 2019. Atraktivitu pražského koncertu jistě zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. Do České republiky se umělec vrací po čtyřech letech po svojí beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Areně.

„Je nám opravdu velkou ctí, že jsme dostali možnost Eda Sheerana do Prahy opět přivézt. Byli jsme u jeho tuzemského začátku v roce 2015, kdy jsme pořádali první pražský koncert. Od té doby s hrdostí sledujeme jeho raketový růst,“ říká Lenka Muráriková z pořádající agentury Charmenko CZ.

Informace k sekundárnímu prodeji vstupenek:
Ed Sheeran a jeho tým zaujímají nekompromisní postoj vůči komukoliv, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej vstupenek. Na pražském vystoupení se v rámci turné budou využívat pouze „e-tickets“, což znamená, že kreditní nebo debetní karta nakupujícího se stanou jeho vstupenkou. Tím se zabrání překupníkům prodávat vstupenky za nadsazené ceny. Fanoušci, kteří se nakonec nebudou moci koncertu zúčastnit, budou mít možnost změnit své jméno na vstupence za administrativní poplatek uhrazený v místě nákupu.
Pořadatelé vyzývají všechny zákazníky, aby používali pouze oficiální předprodeje oznámené na adrese
www.edsheeran.cz a připomínají, že společnost Viagogo.com není oficiálním prodejcem vstupenek na tento koncert. Pokud má někdo potíže související s touto nebo podobnou webovou stránkou, doporučujeme obrátit se na FanFair Alliance na adrese http://bit.ly/2sG24Er.

„Shape of You“: https://youtu.be/JGwWNGJdvx8
„Perfect“: https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g
„Thinking Out Loud“: https://youtu.be/lp-EO5I60KA

Oficiální událost na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/904848096352523/


Oficiální web akce:
www.edsheeran.cz


Oficiální web umělce:
www.edsheeran.com


Další informace na stránkách: www.facebook.com/CharmenkoCZ/


 

Top