obchodními podmínkami pořadatele a beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů

 

 

 

SLAVIA

 

OBCHODNÍ PODMÍNKY

Pro prodej vstupenek a permanentních vstupenek(společně také jako „vstupenky“) na utkání SK Slavia Praha – fotbal a. s. jako „pořadatele“.

 

Článek I

ÚVODNÍ USTANOVENÍ

    • 1. Předmět obchodních podmínek

1.1 Níže uvedené obchodní podmínky upravují prodej vstupenek na fotbalová utkání SK Slavia Praha – fotbal, a. s. (dále jen "Slavia" nebo „pořadatel“ nebo „klub“) prostřednictvím smluvních prodejních míst vstupenek a všechny smluvní vztahy se zákazníky z toho vyplývající.

1.2 Neoddělitelnou součástí těchto obchodních podmínek je i Návštěvní řád FORTUNA ARENY v aktuálním znění dostupném na www.slavia.cz (dále jen „Návštěvní řád“).

 

    • Způsoby prodeje vstupenek

2.1 Prodej vstupenek na fotbalová utkání Slavie zajišťuje společnost Ticketportal. Poptávka na zakoupení vstupenky (vstupenek) vzniká ze strany zákazníka sdělením požadavku na vybrané vstupenky obsluze smluvního prodejního místa vstupenek nebo korektním zadáním a odesláním všech dat potřebných pro provedení rezervace vstupenek na webovém portálu www.ticketportal.cz

2.2 Zakoupením vstupenky vzniká smluvní vztah přímo mezi zákazníkem a pořadatelem a zákazník bere na vědomí poučení dle čl.II Obchodních podmínek s tím, že účelem zpracování osobních údajů je poskytnutí vstupenky, z ní plynoucích služeb a zasílání informacích důležitých k využití této služby.Zaplacené vstupné se nevrací, není-li v těchto obchodních podmínkách výslovně uvedeno jinak. Zakoupená vstupenka se nevyměňuje. V případě ztráty či poškození není poskytována náhradní vstupenka.

 

3.Používané pojmy/práva a povinnosti

3.1 Vstupenka

Doklad opravňující jeho majitele (držitele – fyzickou osobu) ke vstupu na konkrétní utkání, případně konkrétní místo, určený pro jednorázové použití. Při opuštění místa pořádání akce ztrácí vstupenka svoji platnost. V případě zrušení akce se majitel (držitel – fyzická osoba)  vstupenky řídí Reklamačním řádem Slavie, který je nedílnou součástí těchto obchodních podmínek. Jakýmikoli dodatečnými úpravami se stává vstupenka neplatnou. Padělání, pozměňování či kopírování vstupenky je trestné, padělatel bude trestně stíhán.

Dětská či studentská  vstupenka opravňuje ke vstupu pouze dítě do 14 let včetně či studenta a seniorská opravňuje ke vstupu pouze osobu starší 63 let.

3.2 Permanentní vstupenka:

Doklad opravňující jejího majitele (držitele – fyzickou osobu) v rámci stanoveného časového období ke vstupu na domácí utkání FORTUNA:LIGY a českého poháru, a k výhradnímu užití v permanentní vstupence uvedené sedačky v průběhu utkání, určené dle sektoru, čísla řady a čísla sedačky.

Permanentní vstupenka je nepřenosná, dětská či studentská permanentní vstupenka opravňuje ke vstupu pouze dítě do 14 let včetně či studenta a seniorská opravňuje ke vstupu pouze osobu starší 63 let. 3.3 Obecné zásady pro majitele (držitele – fyzické osoby) permanentní vstupenky

V případě, že na základě vyšší moci, rozhodnutí příslušného orgánu veřejné moci či orgánu řídícího příslušnou soutěž nebude možné k určitému utkání či utkáním využít sedačku, k jejímuž užívání je majitel (držitel – fyzická osoba) permanentní vstupenky oprávněn, je Slavia oprávněna vyloučit permanentní vstupenky, jichž se opatření dotýká, z přístupu na utkání. Slavia je povinna o tomto opatření informovat majitele (držitele – fyzické osoby) permanentních vstupenek na internetových stránkách www.slavia.cz s dostatečným časovým předstihem před konáním utkání. Majiteli (držiteli – fyzické osobě) permanentní vstupenky nepřísluší v takovém případě nárok na poskytnutí náhradní vstupenky, slevu či vrácení ceny permanentní vstupenky. Pokud z výše uvedených důvodů bude možné k určitému utkání či utkáním využít pouze omezený počet sedaček, přísluší rozhodnutí o stanovení kritérií pro jejich výběr Slavii.

Pokud klub nabídne majiteli (držiteli – fyzické osobě) permanentní vstupenky možnost nákupu vstupenek na soutěže FORTUNA:LIGA, český pohár, Liga mistrů anebo , Evropská liga anebo Konferenční liga a ten ji využije, je oprávněn prodat tyto lístky druhé osobě maximálně za stejnou cenu, za jakou vstupenku koupil. V případě, že se bude snažit prokazatelně prodat nebo prodá vstupenku za vyšší cenu, může mu být permanentní vstupenka zneplatněna/odebrána bez další náhrady.

Slavia je rovněž oprávněna permanentní vstupenku zneplatnit/odebrat bez další náhrady rovněž v případě porušení povinností vyplývajících z Návštěvního řádu ze strany majitele (držitele – fyzické osoby) permanentní vstupenky, zejména jeho ustanovení § 6 odst. 1 a/nebo odst. 2.

V případě ztráty či poškození je majitel (držitel – fyzická osoba) permanentní vstupenky povinen tyto skutečnosti nahlásit písemně na e-mail slavia@slavia.cz, kde bude instruován k dalšímu postupu. Při žádosti o vystavení duplikátu je majitel (držitel – fyzická osoba) permanentní vstupenky povinen prokázat se průkazem totožnosti (občanský průkaz, cestovní pas), popřípadě řidičským průkazem. Poplatek za vystavení duplikátu permanentní vstupenky činí 250 Kč. V případě doložení krádeže písemným potvrzením od Policie činí poplatek 50 Kč.

Při zakoupení permanentní vstupenky je zákazník povinen prokázat se průkazem totožnosti         (občanský průkaz, cestovní pas), popřípadě řidičským průkazem a vyplnit formulář se svými osobními údaji (při osobním nákupu permanentní vstupenky je třeba vyplnit a vlastnoručně podepsat Formulář majitele (držitele - fyzické osoby) permanentní vstupenky). Bližší informace jsou dostupné na www.slavia.cz.

 

3.4 Oficiální prodejní místa vstupenek (dále také jen OPM)

Prodejní místo vstupenek se nachází na adrese U Slavie 1540/2a, Praha 10. Provozní dobu tohoto prodejního místa stanovuje provozovatel prodejního místa. Internetový prodej zajišťuje společnost Ticketportal. Za platnost vstupenek zakoupených mimo autorizovaná místa pořadatel nenese odpovědnost.

3.5 Webový portál a oficiální klubová aplikace

Internetové stránky www.slavia.cz provozované SK Slavia Praha – fotbal a.s. slouží k poskytování informací o klubu, o sportovních či jiných akcích a oficiální klubová aplikace kromě informací o klubu, o sportovních či jiných akcích slouží rovněž k nákupu vstupenek a komunikaci s klubem

3.6 Akce

Soubor fotbalových utkání nebo jednotlivá utkání případně jiné akce popsané na www.slavia.cz.

 

 

4.Ceny a poplatky

4.1 Cena vstupenky se uvádí včetně zákonné sazby daně z přidané hodnoty. Zákazník je povinen, uplatňuje-li nárok na poskytnutí možných nabízených slev, prokázat oprávněnost nároku na poskytovanou slevu jak prodejci vstupenek, tak pořadatelské službě při vstupu na místo konání akce. Přehled poskytovaných slev je vždy uveden v informacích k jednotlivým akcím na oficiálních internetových stránkách klubu. V případě, že zákazník nesplňuje uvedené podmínky pro poskytnutí slevy, nebude mu umožněn vstup na akci a ztrácí nárok na náhradu vstupného.

 

    • Obecná ustanovení

5.1 Změna termínu pořádané akce je vyhrazena. Zpětvzetí vstupenek při změně termínu akce je možné jen do dne předcházejícímu konečnému dni pořádání akce. V jiných případech je zpětvzetí vstupenky vyloučeno. Bude-li Akce zrušena, majitel (držitel – fyzická osoba) Vstupenky obdrží vstupné zpět oproti vrácení Vstupenky v místě, kde Vstupenku zakoupil (neplatí v případě permanentní vstupenky).

5.2 Majitel (držitel – fyzická osoba) vstupenky je povinen dodržovat Návštěvní řád, rovněž jako pokyny pořadatelské a bezpečnostní služby.

5.3 Každý, kdo poruší nebo se pokusí porušit jakýkoliv zákaz či omezení obsažený v Návštěvním řádu, a to včetně zákazů či omezení plynoucích z ustanovení § 6 odst. 1 a/nebo odst. 2 Návštěvního řádu, je povinen za každé takovéto jednotlivé porušení povinnosti zaplatit Slavii jakožto pořadateli smluvní pokutu ve výši stanovené dle § 6 odst. 4 Návštěvního řádu. Ustanovení § 6 odst. 3 Návštěvního řádu se použije obdobně. Ostatní práva Slavie jakožto pořadatele zůstávají nedotčena.

5.4 Komerční přeprodej vstupenek za cenu vyšší, než je uvedena na vstupence, je výslovně zakázán.

5.5 Majitel (držitel – fyzická osoba) vstupenky bere na vědomí, že pořadatel je oprávněn v rámci pořádané akce pořídit a dále zpracovávat obrazový či zvukově obrazový záznam (fotografický, video či audio-video), který může zachycovat také majitele (držitele fyzickou osobu) vstupenky (návštěvníka). Tento záznam je pořadatel následně oprávněn používat k marketingovým účelům.

 

Článek II

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    • Veškeré informace o zpracování osobních údajů, v rámci kterého je Slavia v roli správce osobních údajů, jsou uvedeny v dokumentu Zásady zpracování osobních údajů. Dokument Zásady zpracování osobních údajů je dostupný také na webové adrese https://www.slavia.cz/files/Slavia_Zasady-zpracovani-osobnich-udaju.pdf.

 

Článek III.

REKLAMACE

    • Reklamační řád

1.1 Nestandardní situace při prodeji nebo nestandardní situace vzniklé při vstupu na místo konání akce a vracení vstupenek popisuje Reklamační řád Slavie, který je nedílnou součástí těchto obchodních podmínek.

 

Článek IV.

ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

    • Zákazník bere na vědomí, že může dojít ke změně značení a dispozičního uspořádání sedaček na stadionu a že umístění rezervované sedačky je pouze orientační.
      • Účinnost obchodních podmínek

2.1 Pokud by se stalo některé ustanovení těchto obchodních podmínek neplatným, zůstává platnost ostatních ustanovení nedotčena.

2.2 Obchodní podmínky nabývají účinnosti dne 19.6. 2023, k tomuto dni pozbývají platnost obchodní podmínky vydané 7.6. 2022.

 

Vydala dne 19.6. 2023 společnost SK Slavia Praha – fotbal a.s.

Top