RED HOT CHILI PEPPERS

RED HOT CHILI PEPPERS
4. 9. 2016 PRAHA, O2 arena
Vstupenky v síti www.TICKETPORTAL.cz
Ceny vstupenek: 1390 - 2590 Kč
Předprodej vstupenek bude zahájen 13. května 2016

RED HOT CHILI PEPPERS SE 4. 9. 2016 VRÁTÍ PO TŘECH LETECH OD SVÉHO POSLEDNÍHO KONCERTU DO ČESKÉ REPUBLIKY - VYSTOUPÍ V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ.

Kapela vydá 17. června 2016 nové album "The Getaway" u společnosti Warner Bros. Records. Album produkoval Danger Mouse, mix pak dostal na starosti Nigel Godrich. Jedná se o jedenácté studiové album v diskografii kapely. První singl "Dark Necessities" je v současnosti k dispozici na všech digitálních platformách.

Každý zákazník, který si zakoupí vstupenku na koncert, obdrží nové album "The Getaway", a to buď jako fyzický nosič, nebo v digitální podobě.

Jedna z nejúspěšnějších formací v rockové historii, Red Hot Chili Peppers, kterou tvoří zpěvák Anthony Kiedis, basový kytarista Flea, bubeník Chad Smith a kytarista Josh Klinghoffer, prodala více než 60 milionů alb, včetně pěti multi-platinových LP, a obdržela šest cen Grammy, včetně kategorií "Nejlepší rockové album" za nahrávku Stadium Arcadium, "Nejlepší rockové vystoupení" za "Dani California", "Nejlepší rocková píseň" za "Scar Tissue" a "Nejlepší hardrockové vystoupení" za skladbu "Give It Away". Kapela byla v dubnu roku 2012 uvedena do Rock and Rollové Síně Slávy.

www.redhotchilipeppers.com

Top