BLUES WEEK IN REDUTA JAZZ CLUB

BLUES WEEK IN REDUTA JAZZ CLUB
18. - 24. SRPNA 2014
REDUTA JAZZ CLUB
Národní 20, Praha 1

BLUES WEEK IN REDUTA JAZZ CLUB       VSTUPENKY

Na každý den od 18. do 24. srpna je pro všechny příznivce kvalitní hudby připraven v jazzovém klubu Reduta jedinečný blues festival, kterého se zúčastní špičkové zahraniční i tuzemské kapely odhodlané vytvořit Nezapomenutelný hudební svátek!

Ojedinělý týden, který nemá v Praze obdoby! To je Blues Week pořádaný proslulým jazzovým klubem Reduta. Pozvání do klubu přijali nejen nejzajímavější čeští bluesmani, ale i hudební matadoři ze Spojených států a z Velké Británie.  Melodičnost pravého blues, dokonalá rytmika a nezapomenutelná kytarová sóla. To je ideální kombinace na mimořádný týden hudby!

18. srpna - Rene Trossman Band - authentic chicago blues
Opravdová bluesová jízda z dalekého Chicaga až do Prahy. Excelentní muzikant a skladatel Rene Trossman okouzlí celý klub nejen svým hudebním umem, ale také svým šarmem a smyslem pro humor. Koncert, který se svojí rytmikou a energií vryje do paměti!

19. srpna - Stan the Man - roots of blues
Stan the Man je veleúspěšný projekt britského matadora bluesové scény Stana Wolarze, s nímž slaví úspěchy po celém evropském kontinentu! Jeho rytmické a dynamické blues zasahující žánrově do rock´n´rollu potěší všechny příznivce nespoutaného rocku a blues!

20. srpna - Alice Springs Blues Band - intimate blues
Světově proslulé bluesové klasiky B. B. Kinga či Robbena Forda, ale i vlastní originální tvorbu představí velmi známá zpěvačka a pianistka Alice Springs se svým dlouholetým kvartetem, v čele s Jiřím Stivínem ml. a Bharatou Rajnoškem. Skvělá hudební show plná spontánnosti a energie.

21. srpna - Marcel Flemr Band - fine electric blues
Hudební mág, který svým zpěvem a kytarou umí vytvořit nezapomenutelnou atmosféru! Vytříbený blues, bezchybná kytarová sóla i výborné frázování Marcela a jeho vynikajícího bandu zaručuje jedinečný hudební zážitek!   

22. srpna - Ivan Hajnyš & The New Blues Band - the legend of czech blues
Legenda československého undergroundu, který svým rockem a blues baví již přes neuvěřitelných čtyřicet let publikum po celém světě. Vynikající zpěvák a hráč na foukací harmoniku, jenž český blues dlouho úspěšně prezentuje hlavně ve Skandinávii, měl tu čest si zajamovat s jazzovým velikánem Wyntonem Marsalisem v našem klubu! Dobře našlápnuté blues od profesionálů!

23. srpna - Atomic blues band - little-big blues band
Prvotřídní R´n´B kapela, která překvapí všechny posluchače svojí formací! Klasická bluesová sestava bude doplněna o excelentní dechovou sekci, která dodá celému večeru úplně nový rozměr.  

24. srpna - St. Johnny & The Sinners - west-coast jump blues
Jediné české uskupení hrající autentický west-coast jump blues. Stylová kytara, syrový zpěv, dokonalá foukací harmonika, swingující basa a bezchybné bicí. Kapela vystupovala v minulosti nejen jako hlavní hvězda večera, ale také jako předskokan světoznámých bluesových hvězd: Any Popovič, Charlieho Musselwhitea či Brenta Moyera. Prostě ojedinělé a energické blues, které si užívají lidé po celé Evropě!

Top