THE ILLUSIONISTS WITNESS THE IMPOSSIBLE

THE ILLUSIONISTS WITNESS THE IMPOSSIBLE
budou tlumočena Liborem Boučkem a Chrisem Sadlerem


Po vyprodané sezóně v australské Sydney Opera house, kde představení za pouhých 8 dní utržilo na vstupném neuvěřitelné 3 miliony dolarů, a následném turné po zaplněných halách Austrálie, Asie a Ameriky, přiváží společnost JV Agentura tuto spektakulární živou kouzelnickou show také do České republiky. Nabité britské turné, které skončilo 12. 10. v Londýně, se setkalo s obrovským ohlasem. Nyní soubor cestuje po Německu, poté tuto unikátní show uvítají diváci v Karlových Varech, Praze a Pardubicích.

THE ILLUSIONISTS - čtvrtek 07. 11. 19:00 Karlovy Vary - KV Arena  KOUPIT VSTUPENKY
THE ILLUSIONISTS - sobota 09. 11. 15:00 Praha - O2 arena  KOUPIT VSTUPENKY
THE ILLUSIONISTS - sobota 09. 11. 20:00 Praha - O2 arena  KOUPIT VSTUPENKY
THE ILLUSIONISTS - neděle 10. 11. 19.00 Pardubice - ČEZ arena  KOUPIT VSTUPENKY

Pro ještě lepší kontakt anglicky mluvících mágů s publikem se promotér rozhodl opatřit některé části představení českým překladem. Například v klíčových pasážích vystoupení „Mentalisty“, který proniká hluboko do vědomí náhodně zvolených diváků, tak budou mít návštěvníci show jistotu, že jim nic neunikne. S kouzelníky bude na podiu v Praze a Pardubicích účinkovat oblíbený moderátor a rozhlasový speaker Libor Bouček, který již před časem úzce spolupracoval s Davidem Copperfieldem, a v Karlových Varech známý DJ Chris Sadler.

THE ILLUSIONISTS KARLOVY VARY, PRAHA, PARDUBICE

Sedm nejúžasnějších kouzelníků světa předvádí kouzla a iluze, z nichž mnohé jsou k vidění vůbec poprvé a nad kterými Vám zůstane rozum stát.

Každý z těchto 7 iluzionistů je mistrem svého oboru. Všichni mají za sebou úspěšné individuální kariéry, kdy jejich vystoupení zhlédly po celém světě miliony diváků. Tato show je ale vůbec poprvé přivádí všechny na jedno podium.

Tato skupina světově uznávaných iluzionistů navazuje na tradici velkých kouzelníků, jako byl Harry Houdini, aby ji díky modernímu pojetí scény, úchvatným světelným efektům, excentrickým kostýmům i celkové dramaturgii tohoto představení, které doprovází živá kapela, povznesla na dosud nevídanou estetickou i uměleckou úroveň.

Vychutnejte si náročné kouzelnické triky, nad nimiž se vám bude tajit dech! Lidé se vznášejí ve vzduchu, mizejí a opět se objevují, ale nechybí ani čtení myšlenek, nebo - vůbec poprvé v historii, - neuvěřitelný kousek světoznámého eskapologisty Andrewa Bassa, který přímo před vašima očima zadrží dech na víc než 4 minuty, aby se dokázal osvobodit ze svého podvodního vězení. Některé iluze jsou tak opravdové a děsivé, že je doporučujeme ke zhlédnutí až dětem starším 8let.

Top