Pop-punková legenda MEST v pondělí 12.3.2012 premiérově v ČR!!!

Pop-punková legenda MEST v pondělí premiérově v ČR !!!

V pondělí 12. března se v pražském Lucerna Music Baru budou opět plnit sny - hudební fanoušci, a to zejména z generace, do jejíhož srdce se zapsala pop-punková vlna přelomu tisíciletí, si budou moci vychutnat naživo kapelu, u níž se již poměrně dávno smířili s tím, že ji nikdy neuvidí...

Do Prahy totiž přijedou MEST z amerického Chicaga, kteří vznikli již před neuvěřitelnými patnácti lety. Během své kariéry vydali celkem pět alb s velmi solidním počtem parádních hitovek, odehráli spoustu koncertů po USA, a nakoukli i na britské ostrovy. Koncem roku 2006, po vydání posledního CD "Photographs", ale ukončili aktivní kariéru, a evropští fanoušci zklamaně akceptovali fakt, že si kapelu už nikdy nebudou moci poslechnout v koncertním podání.

Frontman Tony Lovato se odstěhoval do Los Angeles, kde založil nový projekt Kisses For Kings...s tím však zjevně neměl tak vysoké ambice, a zdálo se, že si spíše užívá poklidné kalifornské atmosféry. Po pěti letech se mu však zastesklo po životě kočovného muzikanta, a rozhodl se k nadšení nejvěrnějších fanoušků MEST obnovit. Kapela nahrála v zimě nové album "Not What You Expected", celý březen stráví hraním po Evropě, a celé jaro pak vyplní comebackovým turné po USA.

V pondělí 12. 3. zavítají MEST i do Prahy, a všichni, kdo někdy alespoň nějaký čas měli, a nebo stále ještě mají rádi melodický punk-rock, zejména pak soubory jako New Found Glory, Sum 41, The Starting Line, Yellowcard, Goldfinger, Fall Out Boy, Midtown, All Time Low, Fenix TX, Sugarcult, Allister apod., by si neměli v žádném případě tenhle koncert nechat ujít...mimo jiné i proto, že v úloze speciálních hostů uvidí i vynikající vídeňské rockery FROM DAWN TO FALL, a rovněž vsetínské CRIMINAL COLECTION, jejichž srdce bije přesně pro zmíněný žánr.


MEST / FROM DAWN TO FALL / CRIMINAL COLECTION
12. 3. 2012 (pondělí) od 19:30
Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1
Vstupenky na koncert koupíš přímo ZDE!

Top