LET IT ROLL ZIMA 2012: kompletní line-up je tady!

Kompletní line-up na Let It Roll

Jak jsme již avizovali, Let It Roll 2012 nabídne hned 3 party najednou: Na novém místě konání - v Křižíkovo pavilonech - si užijete Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance s hlavními lákadly ala Andy C, High Contrast, London Elektricity, Netsky, Black Sun Empire, D-Bridge, 16bit nebo Kryptic Minds.

Vesmírý Let It Roll:
V pátek 17. února se pražské Holešovice stanou centrem drum & bassového a dubstepového universa – a to doslova. Hvězdné obsazení Let It Rollu a vesmírnou dekoraci si užili už návštěvníci ve slovenském Trenčíně a polských Katowicích. Mrkněte se na videa:
Let It Roll Slovakia - http://vimeo.com/34946642
Let It Roll Poland - http://www.youtube.com/watch?v=MoQfOn0O0Wc

Hospitality:
Zástupci nejoblíbenějšího drum & bassového vydavatelství se po dvou sezónách opět sejdou na Let It Rollu. Na pódiu se předvede High Contrast, jehož nové album je na spadnutí i legenda legend, majitel Hospitalu - Tony Colman aka London Elektricity. Zahraje i miláček Netsky a nejčerstvější přírůstky - Fred V & Grafix. Jako speciální host vystoupí nestárnoucí DJský mistr Andy C.

Take Control:
Druhý pavilon poslouží jako útočiště pro milovníky deepových, tvrdších a neuro poloh. Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle i Raiden se na prknech Take Controlu už v minulosti ukázali - tentokrát je nabízíme dohromady, aby vás postupně provedli celým spektrem nemainstremového drum & bassu.

Dubstep Alliance:
Stejně jako loni v létě si na Let It Rollu užijeme plnohodnotnou dubstepovou stage. Soundsystém prověří 16bit, nejnovější posila vydavatelství MTA, které patří Chase & Status a na němž se svým albem debutovali Nero. Milovníky hloubavějšího dubstepu určitě potěší druhý headliner, Kryptic Minds.

Suma sumárum:
Tři pavilony -  tři stage - tři samostatné party a přitom na jednom místě a ve stejnou dobu. To vše (momentálně) jen za 500 Kč + poplatek v předprodejní sití Ticketportal. K dispozici jsou i VIP lístky za 700 Kč + poplatek, s nimiž máte možnost využít VIP zónu s vlastní šatnou, barem, dostatkem míst k sezení a dalšími vychytávkami. Více informací naleznete na www.letitroll.cz.

Top