OMLUVA: The Offspring 16.8.2011 Praha

Omlouváme se všem návštěvníkům koncertu amerických THE OFFSPRING 16. 8. 2011 v Průmyslovém paláci v Praze – Holešovicích, kteří měli v hlavním poli na vstupenkách pro sektor STÁNÍ špatně označenou vstupenku! 
Při nasazení vstupenek do prodeje pro sektor STÁNÍ, které se uvolňovaly až po vyprodání sektoru STÁNÍ U PODIA, nedošlo bohužel v prodejním systému k výměně grafického vizuálu vstupenky pro tento sektor, takže všechny prodané vstupenky na koncert THE OFFSPRING bez ohledu na správné sektorové umístění byly v poli grafiky na lístku označeny sektorem STÁNÍ U PODIA. Identifikovatelná informace o sektoru, kam vstupenka skutečně platí, se bez ohledu na grafické zpracování lístku tiskne z prodejního systému na kontrolní ústřižek.
 
 
U odbavení návštěvníků při vstupu na koncert probíhala kromě bezpečnostní prohlídky i kontrola ústřižků vstupenek a podle označení sektoru byli diváci do sektoru STÁNÍ U PODIA standardně rozlišeni páskou.
Celková kapacita sektoru STÁNÍ U PODIA byla stanovena na 2 000 návštěvnících. Z bezpečnostních a smluvně produkčních důvodů nebylo pochopitelně možné vpustit do sektoru STÁNÍ U PODIA více diváků nebo sektory jednoduše zrušit.
Vstupenky na koncert THE OFFSPRING se prodávaly do obou sektorů STÁNÍ U PODIA a STÁNÍ bez rozdílu ceny za 790,00 Kč. Prvních 2 000 fanoušků mělo možnost koupit vstupenku do sektoru pod podium, teprve pak se prodávaly další lístky pro běžné stání. Při prodeji vstupenek bylo v prodejním systému vytvořeno sektorové hlediště Průmyslového paláce s jasným označením sektorů STÁNÍ U PODIA x STÁNÍ, aby každý prodejce/ zákazník věděl, jaké vstupenky prodává/ kupuje.
Koncert THE OFFSPRING proběhl zcela standardně a návštěvníci byli pořadatelskou službou rozděleni do sektorů podle označení na kontrolním ústřižku vstupenky zcela v souladu s tím, kam si vstupenku zakoupili bez ohledu špatného grafického označení sektoru v hlavním poli lístku pro sektor STÁNÍ.

Ještě jednou se hluboce omlouváme všem návštěvníkům koncertu THE OFFSPRING, kteří měli v hlavním poli na vstupenkách pro sektor STÁNÍ špatně označenou vstupenku! 
Top