Divadlo Hluboká nad Vltavou

Zakoupením vstupenky divák souhlasí s obchodními podmínkami pořadatele.

OBCHODNÍ PODMÍNKY A PRAVIDLA PRO NÁVŠTĚVNÍKY MUZIKÁLU NA NÁDVOŘÍ ZÁMKU HLUBOKÁ NAD VLTAVOU
Jedna noc na Karlštejně
Romeo a Julie

Respektujte, prosím, začátky představení! S ohledem na specifikum scény na nádvoří zámku, není možné po začátku představení diváky do areálu zámku Hluboká nad Vltavou vpustit! Představení se koná i při nepříznivém počasí (mírný déšť, chlad apod.)
Začátek představení může být s ohledem na špatné počasí posunut až o 30 minut. Bude-li představení zahájeno, vstupné se nevrací! Představení se ruší při velmi nepříznivém počasí (silný déšť, bouřka, vítr apod.) Konečné rozhodnutí o zrušení představení bude vydáno až na zámku Hluboká nad Vltavou, těsně před začátkem představení.
Vstupné za zrušené představení obdržíte oproti vráceným vstupenkám v místě jejich nákupu. Nárok na vrácení vstupného je třeba uplatnit do 30 dnů od zrušení představení. Vstupenky hrazené bankovním převodem nebo dobírkou je třeba doručit (osobně, poštou, faxem, e-mailem) zpět prodejci a to spolu s číslem účtu, na který bude vstupné vráceno. Servisní poplatky se nevracejí. V hledišti je s ohledem na ostatní diváky zakázáno používat deštníky!
Doporučujeme návštěvníkům teplé oblečení, při deštivém počasí pláštěnky.
Během představení je zakázáno používat fotoaparáty, videokamery a mobilní telefony!
Do areálu zámku Hluboká nad Vltavou je v době konání představení zákaz vstupu domácích zvířat. Na nádvoří zámku platí zákaz kouření. Kouření je možné před hlavní bránou zámku.

Top