LET IT ROLL Open Air 2010: kompletní zahraniční line-up!

Let It Roll open air festival
23. – 24. 7. 2010
Pískovna Oplatil, Staré Ždánice u Pardubic
line-up:
Sub Focus feat. MC I.D. (UK), High Contrast (UK), London Elektricity (UK), DJ Marky & MC Stamina (BR / UK), Matrix & Futurebound (UK), Spor (UK), Marcus Intalex (UK), Calibre (UK), Original Sin (US), Cyantific (UK), Chris Renegade (UK), Evol Intent (US), Temper D (UK), Gemini (UK), MC Wrec (UK), MC Coppa (UK) & many more
Seznam hvězd festivalu Let It Roll je kompletní. Staré Ždánice o víkendu 23. – 24. července kromě Sub Focuse, High Contrasta, Tonyho Colmana nebo DJ Markyho navštíví delegace z labelu Lifted: Spor, Chris Renegade, Evol Intent a Gemini; Hospital bude kromě již zmíněných DJs reprezentovat i Cyantific.
Let It Roll zatím udělal radost milovníkům mainstreamu, jump upu a hitových pecek. Hlavní stage jich bude plná: V pátek se na ní předvedou Sub Focus (feat. MC I.D.), Matrix & Futurebound, Original Sin a Temper D. Sobotní Hopitality nabídne all stars team High Contrast, London Elektricity, DJ Marky & Stamina MC a Cyantific.
Páteční line-up Radio 1 Take Control stage zase potěšil vyznavače klidnějších soulful zlomenin a liquid funku – Marcus Intalex a Calibre se pod hlavičkou Soul:ution postarají o umělecký zážitek. Nebude však chybět ani tvrdá a temnější tvář drum & bassu – pořádnou jízdu slibuje sobotní Lifted Session s kvartetem Spor, Chris Renegade, Evol Intent a Gemini.
V nejbližších týdnech zveřejníme i seznam domácích DJs a podrobnosti o nedrum & bassové třetí stagi, na níž plánujeme pozvat zajímavé hosty.
Vstupenky v předprodeji zakoupíte až do konce května za 555 Kč, od června se jejich cena zvýší. VSTUPENKY na LET IT ROLL open air festival 2010 koupíte přímo ZDE! 

Festivalový plakát

 

Více informací o festivalu naleznete na www.letitroll.cz.

Top