Detail info
Close

David Uličník - KRYL  *80 + 30 VÝROČÍ, Benešov

BENEŠOVSKÁ VSTUPENKA
David Uličník - KRYL *80 + 30 VÝROČÍ, Benešov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DAVID ULIČNÍK UVEDE KONCERTNÍ PROGRAM: KRYL *80+30 VÝROČÍ

Mimořádné jarní turné bude věnováno 80. výročí narození a 30. výročí předčasného úmrtí Karla Kryla, jedinečného básníka a hlasu národa.

Krylovy písně pohnuly dobou i lidmi. Ty nejslavnější zazní v podání Davida Uličníka, člena legendárního 4TETu, v původním akustickém kytarovém podání. Protestsongy jako „Veličenstvo kat“, „Král a Klaun“ nebo „Pasážová revolta“ jsou nejen významnou připomínkou historie, ale také příležitostí podívat se skrze Krylovu tvorbu na současné dění. „Krylova moudrost, buřičský hlas i nadhled mi v dnešním světě hodně chybí.

Připomenout si jeho významná životní výročí mimořádným koncertním programem je pro mne osobně, ale věřím, že i pro nás všechny, jedinečná příležitost, abychom si uvědomili, že věci, o kterých Karel Kryl zpíval, stále platí. Byl rebelem, který slovem sekal jako šavlí a tnul verši do živého. Byl to velký český básník. Chci, aby jeho písně zněly teď a tady a tím Karla Kryla oslavili“ - říká o svém novém projektu David Uličník.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned
vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

BENEŠOVSKÁ VSTUPENKA

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top