Detail info
Close

Bert & Friends: KONCERT VELKÝ JAKO SLON /křest 1. alba/

Bert & Friends: KONCERT VELKÝ JAKO SLON /křest 1. alba/

Datum: 23. listopadu 2024
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

Vstupenky

sobota
23
lis. 2024
20:00
Bert & Friends: KONCERT VELKÝ JAKO SLON /křest 1. alba/
23.11.2024 20:00 / DOORS 18:00

Informace o akci

Bert & Friends oslaví vydání svého prvního alba ve Foru Karlín koncertem velkým jako slon

Bert & Friends je už dlouho jednou z nejoriginálnějších českých skupin, která si za dobu své existence vytvořila jak velkou fanouškovskou základnu, tak uznání v uměleckých kruzích. Kromě vyprodaných koncertů, kultovních nahrávek a barevných videoklipů se kapela pohybuje napříč uměleckou scénou – skupina se objevuje v inscenacích Národního divadla nebo Cirku la Putyka, frontman a zpěvák Albert Romanutti je pak také filmovým tvůrcem a skladatelem. Vrcholem tvůrčí hravosti pak bylo klavírní provedení svých písní ve vyprodaném Rudolfinu v listopadu 2023.

Kapela nevydává nové písně úplně často, velkou událostí tedy bude na podzim příštího roku vydání nové desky, která bude po několika singlech a EP prvním dlouhohrajícím albem kapely.

„Celá deska bude jako ostrov, kdesi, kam člověk může jet na výlet, anebo tam zůstat, jako já,“ říká Albert.

Nabitý rok kapela zakončí 23. listopadu koncertem ve Foru Karlín, kde novou desku pokřtí, a tradičně lze očekávat netradiční a osobitou událost. Půjde také o jediný solo koncert kapely v roce.

„Koncert ve Forum Karlín je pro nás velký jako slon,“ dodává Albert, jež si s kapelou v listopadu podmanil pražské Rudolfinum, kde vystoupili v rámci festivalu Prague Sounds s hudebním setem Klasirdo. Ve vyprodané Dvořákově síni se od diváků dočkali třikrát standing ovation.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top