Detail info
Close

Rammstein Symphonic Tribute Show

Rammstein Symphonic Tribute Show

Datum: 25. září - 1. října 2024
Místo: Praha, Brno

Vstupenky

středa
25
zář. 2024
20:00
Rammstein Symphonic Tribute Show
25.09.2024 20:00 / DOORS 18:30
úterý
1
říj. 2024
20:00
Rammstein Symphonic Tribute Show

Informace o akci

RCZ Rammstein Symphonic Tribute Show

RCZ Rammstein tribute symphonic show - více než 120 světelných prvků, mohutný zvukový systém, ohnivé efekty, téměř 60 muzikantů na podiu a to celé na šířce 16 metrů... Mohli bychom pokračovat. Prostě show, kterou nezapomenete. 

Připravte se na nevídaný zážitek, kdy se dva odlišné hudební světy spojí v jednu epickou harmonii. Tribute band RCZ, který patří k nejlepším Rammstein tribute bandům v Evropě, vám přináší jedinečnou show spojující kouzlo industrial metalu kapely Rammstein s nádechem klasické symfonie. Kdo je někdy viděl, ví... Ale my půjdeme ještě dál.

Nechte se pohltit impozantním zvukem, jaký jste neslyšeli, když se rafinovaná metalová síla Rammstein setká s vášní a elegancí symfonického orchestru. Naše tribute show bude vycházet z největších hitů Rammstein, ale v novém kabátě, který zahrnuje bohatý zvuk živého orchestru. Mein Herz brennt, Ohne Dich nebo Du Hast? Vše bude. Chybí vám benzínka nebo plamenomet? I to máme! A k tomu spoustu dalších efektů. Zkrátka show se vším, co k tomu patří.

A to není vše – připravte se na vizuální požitek, který vás doslova odnese do jiné dimenze. Pyrotechnické efekty, světelná show a energie, která se vznáší v prostoru Fora Karlín, vytvoří zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Povinnost pro všechny pravověrné fanoušky těchto metalových šílenců. Přidejte se k nám na této dobrodružné hudební cestě, kde se setkává metalová síla s kouzlem symfonie.

Rammstein Tribute Symphonic Show – to prostě musíte zažít na vlastní kůži!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top