Detail info
Close

Pixies

Pixies

Datum: 10. srpna 2024
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

Vstupenky

sobota
10
srp. 2024
20:00
Pixies
10.08.2024 20:00 / DOORS 19:00

Informace o akci

LEGENDY ALTERNATIVNÍHO ROCKU PIXIES SE VRACÍ DO FORA KARLÍN

Jedna z nejvlivnějších kapel hudební historie, bez které by nevznikla tvorba Nirvany, Pearl Jam, Radiohead nebo třeba The Strokes, se vrací do pražského Fora Karlín. 10. srpna tady Pixies vystoupí po téměř dvou letech. A protože žádná show Pixies není stejná jako ta předešlá, co víc, dokonce ani jako ta hraná před jedním dnem, neměli byste ani tentokrát tenhle jedinečný hudební zážitek vynechat!

Koncertní setlist Pixies se vyznačuje tím, že vlastně neexistuje. Během koncertu pokaždé frontman kapely Black Francis vybírá z asi 90 skladeb ty, které se pro daný večer hodí nejvíc a o kterých si myslí, že by si je fanoušci nejvíc užili. A proto si každou show Pixies fanoušci na 120 % užijí. Kdyby tak někoho napadlo, že v příštím roce Pixies vynechá, protože je viděl při jejich poslední návštěvě Prahy, mohl by prohloupit.

Sedm studiových alb, které měnily a mění rockový žánr, svérázné a přitom chytlavé melodie, signature zvuk, který žádná jiná kapela nemůže napodobit a celá nová generace očarovaných fanoušků a ovlivněných muzikantů. To je vizitka kapely, která do toho šla po hlavě na konci 80. let a která má dodnes co říct. Nejkontroverznější témata a nejzásadnější melodie se objevily na prvních deskách, ani nová tvorba ale není unylá a bez výrazu. Naopak, každá nová nahrávka potvrzuje to, co o Pixies svět ví už několik dekád – jsou tím nejlepším „zlatým“ standardem alternativního rocku.

Nejnovější singly jako třeba Motorway to Roswell stejně jako poslední deska Doggerel (2022) to potvrzují!

Nenechte si ujít!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/876698054164083

Pro zakoupení vstupenek ZTP/P kontaktujte Ticketportal.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top