Detail info
Close

Martina Pártlová: První a poslední?

Martina Pártlová: První a poslední?

Datum: 7. prosince 2024
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

Vstupenky

sobota
7
pros. 2024
20:00
Martina Pártlová: První a poslední?
7.12.2024 - doors 18:00 / začátek 20:00

Informace o akci

Martina Pártlová oznámila První a Poslední? koncert

Zpěvačka, členka vtipného tria 3v1 a častý host skupiny Čechomor oznámila svůj první velký samostatný koncert. Pro výjimečnou událost své kariéry si Martina Pártlová vybrala Forum Karlín a šťastné datum 7. prosince 2024

Exkluzivní show tak oslaví nejen 45. narozeniny, ale také premiérově pokřtí album “První a Poslední”. Na podiu se tak vystřídá mnoho gratulantů a hvězdných hostů. Večer šak bude patřit především Martině, která si s myšlenkou vlastních koncertů zahrávala dlouho. Odvahu ji však dodala až společná tvorba s Marcusem Tranem a Josefem Vařekou, jež se odrazila v aktuálním úspěšném singlu Modlitba pro duši. Nastavený směr slibuje kvalitní a současnou desku.

''Eden už dělal Mára, v O2 aréně byl už taky kde kdo, ale přitom nejlepší prostor kde si v klidu dojdeš během koncertu na pivo je Fórum Karlín’’, říká ke koncertu Martina. Ta je známá svým originálním přístupem k humoru a hudbě. Díky tomu její První a Poslední? koncert ve Forum Karlín slibuje být jedinečným zážitkem a zároveň velkým mejdanem nejen pro všechny její fanoušky. 

Více informací se dozvíte na www.martinapartlova.cz

Sleva ZTP se neposkytuje, ZTP/P mají slevu v podobě vstupenky zdarma, platí jen doprovod (ten musím mít vstupenku), nicméně na akci nejsou vyhrazená místa pro ZTP/P. Ohledně zakoupení vstupenky ZTP/P kontaktujte Ticketportal.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top