Detail info
Close

Tate McRae – THINK LATER TOUR

Tate McRae – THINK LATER TOUR

Datum: 8. května 2024
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

THINK LATER TOUR

Vstupenky

středa
8
kvě. 2024
20:00

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.

V síti Ticketportal nyní vyprodáno (možnost uvolnění nevyzvednutých rezervací zpět do prodeje).
Tate McRae – THINK LATER TOUR

Informace o akci

TATE McRAE - prodej jen online

THINK LATER TOUR
Support: charlieonnafriday

Tate McRae se vrací do ČR, tentokrát do pražského Fora Karlín, ve kterém představí nové album „Think Later“ jehož součástí je i aktuálním hit „greedy“!

Kanadská zpěvačka Tate McRae se příští rok vydá na své první celosvětové turné "THINK LATER TOUR", které zahrnuje 53 koncertů po celé Evropě, Velké Británii, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. Turné, které produkuje společnost Live Nation, odstartuje ve středu 17. dubna v irském Dublinu v divadle 3Olympia Theatre, poté se představí v Londýně, Amsterdamu, Praze, Paříži, New Yorku, Sydney, Melbourne a mnoha dalších městech a skončí ve Wellingtonu na Novém Zélandu v TSB Areně. V rámci turné "THINK LATER TOUR" se Tate představí na největších a nejikoničtějších místech své dosavadní kariéry, včetně svého prvního hlavního koncertu v Madison Square Garden.

charlieonnafriday se připojí jako support na všech koncertech v Evropě, Velké Británii, Austrálii a na Novém Zélandu.

Multiplatinová zpěvačka a skladatelka Tate McRae dnes také oznámila, že její druhé album THINK LATER vyjde 8. prosince u RCA Records. Album THINK LATER, které produkoval společně s hitmakerem Ryanem Tedderem (Taylor Swift, Beyoncé), a je plné popových hitů a nakažlivých melodií. Ukazuje její vokální rozsah a vývoj jako autorky písní. Zkoumá pocity zamilovanosti a emocí, které zažíváte, když se řídíte srdcem a intuicí..

THINK LATER obsahuje také nejnovější singl "greedy", který zpěvačce vynesl první místo v celosvětovém žebříčku Spotify a první desítku v žebříčku Billboard Global 200, kde se dostala na třetí místo. Sebevědomá hypnotická skladba doposud nasbírala více než 313 milionů streamů a po vydání se dostala na 14. místo v žebříčku Hot 100 spolu s 1. místem v žebříčcích Top 40 a Hot AC radio. Nedávno tuto píseň představila v pořadu Jimmy Kimmel Live!.

O Tate McRae:
Tate McRae je zpěvačka, skladatelka a tanečnice, která pochází z Calgary a má na svém kontě více než 6,7 miliardy streamů, přes 945 milionů zhlédnutí videoklipů, jeden hit v Top 40 a několik tanečních hitů na prvním místě. Získala nespočet ocenění, mimo jiné nominace na dvě Billboard Music Awards, MTV VMA Award, People's Choice Award, čtyři iHeartRadio Music Awards a devět JUNO Awards. V posledních třech letech se objevila na seznamu Variety's 2022 Power of Young Hollywood, Billboard's 21 Under 21 list spolu s Forbes 30 Under 30 list pro rok 2021, kde byla nejmladší hudební umělkyní na seznamu.

Její #1 RIAA certifikovaný 3x platinový singl "you broke me first" nasbíral od svého vydání v roce 2020 přes 1,9 miliardy streamů. Spolupracovala s různými umělci, včetně Regard & Troye Sivana na jejich #1 tanečním hitu "You", spolu s Khalidem na jejich skladbě "working", Tiëstovým "10:35" a Jeremy Zuckerem na jejím virálním singlu "that way".

V loňském roce Tate vydala své velmi očekávané debutové album „i used to think i could fly“, které se umístilo na prvním místě v žebříčku Global Top Albums Debut Chart na Spotify, po vydání se umístilo v první desítce v mnoha zemích a do dnešního dne nasbíralo více než 1,5 miliardy streamů. Album, které obsahuje platinový singl "she's all i wanna be" a certifikovanou zlatou skladbu "feel like shit", představilo Tate na vrcholu její kariéry s hvězdnými spolupracovníky a producenty, jako jsou Greg Kurstin, Finneas, Charlie Puth, Alexander 23, Blake Slatkin a další. Ohromující album sklidilo chválu například od Billboardu, který uvedl, že "...Tate McRae na svém dlouho očekávaném debutovém albu vykročila mezi hvězdy", zatímco GRAMMY.com uvedl: "...každá skladba ukazuje, že McRae je připravena stát se jednou z nejsyrovějších a nejreálnějších superhvězd své generace.".

Vstupenky pro ZTP/P: cena: 990 Kč, doprovod: 1 Kč, pro zakoupení vstupenek ZTP/P kontaktujte prosím Ticketportal.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Tate McRae – THINK LATER TOUR
picture Tate McRae – THINK LATER TOUR

Na mapě

google maps
Top