Detail info
Close

Slavkov Open 2023: Hollywood Vampires

Slavkov Open 2023
Slavkov Open 2023: Hollywood Vampires

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SLAVKOV OPEN 2023
HOLLYWOOD VAMPIRES

NOVÉ MÍSTO KONÁNÍ FESTIVALU – WINNING GROUP ARENA, BRNO
Vážení návštěvníci,
Z produkčních důvodů jsme museli festival Slavkov Open, který se měl odehrát v prostorech Zámecké zahrady ve Slavkově u Brna, přesunout do brněnské Winning Group Areny (hala Rondo).
Vaše původní vstupenky na tuto akci zůstávají nadále v platnosti.

Otevření vchodů: 16:00
DESmod: 17:30
Wanastowi Vjecy: 18:45
Hollywood Vampires: 20:15

Hudební festival Slavkov Open se v roce 2023 vrací a to rovnou jako dvoudenní akce s hlavními vystupujícími Hollywod Vampires.

Již tradiční hudební festival Slavkov Open se v roce 2023 rozšiřuje na dvoudenní bitvu rockových císařů. 15. července se po deseti letech do zámeckého parku ve Slavkově u Brna vrátí britská rocková legenda Deep Purple a o den později, Slavkov přivítá nejsympatičtějšího "piráta z Karibiku" na světě Johnyho Deppa, jako člena americké superskupiny Hollywood Vampires.

Host: Wanastowi vjecy, Desmod

Vstupné na jednotlivé dny je 1890,- Kč, novinkou je také možnost zakoupení dvoudenní vstupenky za zvýhodněné vstupné 3490,- Kč. O dalších hostech tohoto unikátního rockového svátku budou pořadatelé informovat v nejbližších dnech.

Hollywood Vampiers: Americká superskupina, kterou založili před deseti lety Johnny Depp, Joe Perry a Alice Cooper. Kapela byla založená s cílem uctívat hudbu rockových hvězd, kteří zemřeli v 70. letech. Za svoji éru natočili dvě alba. V roce 2015 první, s názvem Hollywood Vampires, na kterém se představil i Paul McCartney a v roce 2019 poté vydali studiovku Rise. Na koncertech vedle tří zmíněných hvězd hrají kytarista Tommy Henriksen, bubeník Glen Sobel, basák Chris Wise, či klávesák Buck Johnson. Název kapely i prvního alba je inspirován pijáckým spolkem největších rockových hvězd včele s Alice Cooperem. Kdo se chtěl stát součástí, musel na jednom z večírků, které probíhaly v Londýně nebo Los Angeles, „přepít“ všechny stávající členy. Řada z nich se i proto nedožila let osmdesátých. Těm všem proto kapela na svých koncertech skládá poctu. Diváci se tak mohou těšit na hity takových umělců a kapel, jako jsou John Lennon, Led Zeppelin, The Who, The Doors a další. K nejlepším předělávkám kapely patří například Hendrixova Manic Depession, či Wholle Lotta Love od Led Zeppelin. I když by se na první pohled mohlo zdát, že skupina těží z herecké popularity Johnyho Deepa, čas dokázal, že spojení zpěváka a skladatele Alice Coopera s brilantním kytaristou slavných Aerosmith Joe Perym a samozřejmě charismatickým Johnym Deepem bylo nadmíru šťastné. Pod hvězdami Slavkovského zámeckého parku nás tak čeká večer plný nejlepší světové rockové hudby.

---

Vstupenky pro ZTP/P-DISABLED + doprovod (1890,- + 1,-) můžete objednávat na rezervace@ticketportal.cz, v kopii s přiloženým oskenovaným průkazem ZTP.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

NOVÉ MÍSTO KONÁNÍ FESTIVALU/NEW FESTIVAL VENUE - WINNING GROUP ARENA, BRNO, SLAVKOV OPEN 2023, 15.07-16.07.2023

Slavkov Open – 15. a 16. 7. 2023 - Slavkov u Brna, Zámecká zahrada
NOVÉ MÍSTO KONÁNÍ FESTIVALU – WINNING GROUP ARENA, BRNO

Vážení návštěvníci,

Z produkčních důvodů jsme museli festival Slavkov Open, který se měl odehrát v prostorech Zámecké zahrady ve Slavkově u Brna, přesunout do brněnské Winning Group Areny (hala Rondo).

 

Vaše původní vstupenky na tuto akci zůstávají nadále v platnosti.

Vyjádření pořadatele:

Vážení a milí přátelé,

moc se vám všem omlouváme, ale dovolujeme si vám s politováním sdělit, že jsme nuceni festival SLAVKOV OPEN 2023 přesunout pro tento rok ze zámeckého parku ve Slavkově u Brna do prostorů Winning Group Areny v Brně. Je tomu tak převážně z ekonomických, ekologických a organizačních důvodů, protože v současné době nejsme schopni adekvátně splnit všechny požadavky spojené s logistikou celé akce v prostorách zámeckého areálu. Festival proto přesouváme do prostor brněnského stadionu, ve kterém je dostatek míst na sezení, otevřené ochozy s cateringem a budete i chráněni před nejistým počasím. Celý program po oba dny zůstává v platnosti a věříme, že si všichni i s touto změnou užijeme festival SLAVKOV OPEN 2023 v plné parádě!

 

Děkujeme za pochopení

Live Nation CZ & Ticketportal

 

Slavkov Open - 15th and 16th July 2023 - Slavkov u Brna, Castle Garden
NEW FESTIVAL VENUE - WINNING GROUP ARENA, BRNO

Dear visitors,

For production reasons we had to move the Slavkov Open festival, which was to take place in the Castle Garden in Slavkov u Brna, to the Winning Group Arena in Brno (Rondo Hall).

 

Your original tickets for this event are still valid.

 

Organizer's statement:

Dear friends,

We apologize to you all, but we regret to inform you that we are forced to move the SLAVKOV OPEN 2023 festival from the castle park in Slavkov u Brna to the Winning Group Arena in Brno. This is mainly due to economic, ecological and organizational reasons, as we are currently unable to adequately meet all the requirements associated with the logistics of the event in the premises of the castle. Therefore, we are moving the festival to the Brno stadium, where there are enough seats, open galleries with catering and you will be protected from uncertain weather. The entire programme for both days remains valid and we believe that we will all enjoy the SLAVKOV OPEN 2023 festival in full glory even with this change!

 

 

Thank you for your understanding

Live Nation CZ & Ticketportal

 

 


Top