Detail info
Close

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit...?

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit...?

Datum: 21. května 2024
Místo: KC Semilasso
Adresa: Palackého tř. 832/126, Brno

Vstupenky

úterý
21
kvě. 2024
19:00
Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit...?

Informace o akci

IVÁNKU, KAMARÁDE, MŮŽEŠ MLUVIT...?
hrají: Petr Čtvrtníček, Jiří Lábus

Hudba: Malý symfonický orchestr Bezdrev

Délka představení: 60 - 80 minut bez přestávky (délku představení ovlivňují vedle pevného scénáře také improvizace hereckých protagonistů)

Legendární představení Petra Čtvrtníčka a Jiřího Lábuse, které vzniklo jako reakce na odposlechy fotbalových funkcionářů z r. 2005.

Intenzivní oslava českého jazyka, během níž se diváci mimo jiné dozví, komu volal Pelta a co chtěl, proč si hráči dělají na hlavách komedie, co jsou “takový ty notičky” a komu je potřeba šáhnout na švába.

Peťásek s Jiřikem v rolích Ivana Horníka a Milana Brabce půjdou tomu štěstíčku naproti za skvělého doprovodu symfonického orchestru Bezdrev s dirigentem Janem Kučerou, jádro symfoniků tvoří tradičně Epoque quartet a chybět nebudou ani operní soĺisté Petr Wajsar a Daniela Smutná.

Veselá atmosféra fotbalové fresky má samozřejmě svého arbitra, fotbalového delegáta Jiřího Vyorálka, kterému přijde na pomoc i zástupce švédského fotbalového svazu Karl Rüster.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top