Detail info
Close

SOPHIA / UK

SOPHIA / UK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Čekání na zatím poslední koncert legendární slow-core formace Sophia v Praze trvalo neuvěřitelných a až příliš dlouhých 17 let, teď je to naštěstí o poznání kratší. Kultovní kapela kolem Robina Propera-Shepparda z The God Machine se vrací 26. listopadu do Futura! Stane se tak v rámci turné na podporu nového živého trojalba.

Sophia se loni vrátila s mimořádně silnou deskou As We Make Our Way (Unknown Habours), na kterou se čekalo sedm roků. Nezaměnitelný rukopis Proper-Shepparda na něm poznáte po několika vteřinách: neomylný instinkt na melancholické nápěvy, jejichž křehkost je tentokrát často v kontrastu s masivnějším zvukem kapely. Sophia je ale nejsilnější přesně tam, kde vždy nenuceně kralovala – v tichých baladách o ztracených srdcích a dávných láskách, kde Proper-Sheppard mistrovsky dávkuje patos a odevzdaný smutek. Coby frontman The God Machine by měl své místo v dějinách alternativní hudby jisté tak jako tak, jeho „život po životě“ pod značkou Sophia je ale výjimečný. Pokud se kdy hudba dostala k samým hranicím intimity, bylo to bezpochyby na deskách Sophia.

www.sophiamusic.net 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SOPHIA / UK
Top