Detail info
Close

SEAL

SEAL

Datum: 16. října 2024
Místo: enteria arena
Adresa: Sukova třída 1735, Pardubice

Vstupenky

středa
16
říj. 2024
20:00
SEAL
enteria arena

Pardubice

Informace o akci

SEAL

Zpěvák Seal, autor hitů „Kiss from a Rose“ nebo „Crazy“, se vrací do ČR, tentokrát jej uslyší fanoušci v pardubické enteria areně.

CENA VSTUPENKY OD 1490,- Kč

Jedenašedesátiletý Seal, Brit nigerijsko-brazilského původu je díky svému bohatému mahagonovému hlasu jedním z nejosobitějších zpěváků všech dob a svými deseti studiovými alby zanechal nesmazatelnou stopu v popu, R&B, soulu i taneční hudbě. Od roku 1991 prodal více než 30 milionů alb po celém světě, zaznamenal více než 1 miliardu streamů a získal čtyři ceny GRAMMY®, tři BRIT Awards, dvě Ivor Novello Awards a jednu MTV VMA.
Seal je maximalistou, nejen svou výškou 195 centimetrů, svými čtyřmi dětmi, ale i svými čtyřiceti třemi singly, z nichž velká část bodovala v britské, ale i americké hitparádě. Písně "Killer", "Crazy" nebo "Kiss From A Rose" se dostaly na první místo žebříčku Billboard Hot 100, získaly ceny GRAMMY® za "Desku roku" a "Skladbu roku" a ozdobily jeho čtyřnásobně platinový epos Seal II z roku 1994. Hudební blog Stereogum album přirovnal k "rádiové vlně vyslané napříč vesmírem z mnohem, mnohem snesitelnější planety". Kromě toho, že jeho hudba zazněla ve filmech kultovních režisérů, jako jsou Spike Lee a zesnulý Joel Schumacher, jeho písně nazpívali George Michael, Alanis Morissette nebo skupina Bastille.
Loni Seal uspořádal severoamerické turné s Trevorem Hornem, hudebníkem a producentem, který stál u zrodu jeho prvních alb a provázel ho během celé jeho kariéry. V květnu začíná v USA jeho letošní turné, s kterým se v září přesune do Evropy.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SEAL
picture SEAL

Na mapě

google maps
Top