Detail info
Close

ICN Mezinárodní MČR v naturální kulturistice a fitness

ICN Mezinárodní MČR v naturální kulturistice a fitness

Datum: 25. května 2024
Místo: Hala míčových sportů
Adresa: Západní 1821/77, Karlovy Vary

Vstupenky

sobota
25
kvě. 2024
09:00
ICN Mezinárodní MČR v naturální kulturistice a fitness

Informace o akci

ICN NATURAL FITNESS SHOW 2024
Největší akce pořádaná ČSNS/ICN Czech Republic v roce 2024 v ČR se uskuteční v sobotu 25. května 2024 v hale míčových sportů KV Aréna v Karlových Varech. MMČR 2024 je zároveň pro sportovce z ČR nominační soutěží na ICN Mistrovství Evropy, které se koná o týden později v Rimini v Itálii.
Dopolední část akce zahájí ICN Mezinárodní MČR 2024 ve fitness dětí a mládeže v rámci všech věkových kategorií Fitness Basic, Fitness Freestyle, Fitness Freestyle Open i Fitness Strong.
Hlavní částí odpoledního programu bude ICN Mezinárodní MČR 2024 v naturální kulturistice a fitness, v jehož rámci se Vám představí sportovci v cca 30 kategoriích, včetně velmi populárních Ms. Bikini Fitness, Men's Classic Physique, Ms. Sport Model, Men's Natural Bodybuilding, Men's Physique a dalších.

ICN Mezinárodní MČR 2024 - orientační harmonogram
09:00-14:00 ICN Mezinárodní MČR 2024 - FITNESS DĚTÍ
14:00-19:30 ICN Mezinárodní MČR 2024 - Natural Bodybuilding & Fitness

VSTUPENKY
Nečíslovaná sedadla (standard):
celodenní vstupenka umožňuje vstup na obě sportovní soutěže
VIP VSTUPENKY:
omezený počet! Celodenní VIP vstupenka zahrnuje vstup na obě sportovní soutěže, od 14:00 hodin místo k sezení proti pódiu hned za rozhodčími, účastnické triko s logem ICN Czech Republic, účastnická medaile s logem ICN Mezinárodního MČR 2024 a drobné občerstvení v průběhu odpolední soutěže.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz - eTickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top