Detail info
Close

Wild Sticks & The Brass Band

Wild Sticks & The Brass Band

Datum: 26. května 2024
Místo: Kulturní dům Delta
Adresa: 17. listopadu 2964/1, Břeclav

Vstupenky

neděle
26
kvě. 2024
15:00
Wild Sticks & The Brass Band

Informace o akci

Wild Sticks & The Brass Band

Naše show Wild Sticks & The Brass Band je ideální nejen pro dospělé, ale i pro rodiny s dětmi! Díky své energii, dynamice a širokému spektru hudebních žánrů dokážeme oslovit všechny věkové skupiny.

Pro děti přinášíme nezapomenutelný zážitek plný hudby, pohybu a zábavy. Naše vystoupení je interaktivní a přináší možnost účastnit se různých aktivit, tance a zpěvu. Navíc se mohou děti naučit o různých hudebních nástrojích a jejich rolích v orchestrálním složení.

Pro rodiče pak představuje naše show skvělou příležitost sdílet radost z hudby se svými dětmi a strávit společný čas v atmosféře pozitivní energie a radosti. Zároveň mohou ocenit kvalitu hudby a profesionální výkon našeho souboru.

V naší úžasné show Wild Sticks & The Brass Band bude  vystupovat i talentovaná zpěvačka Kristýna! Její hlas a charisma dodají naší hudbě ještě větší rozměr a hloubku.

Kristýna přinese do našeho koncertu nejen skvělé vokální interpretační schopnosti, ale také energii a osobitý přístup, kterým okouzlí publikum všech věkových kategorií. Její repertoár zahrnuje moderní popové hity, které budou skvěle doplňovat naše aranžmá a vytvoří nezapomenutelný hudební zážitek
Takže neváhejte a připojte se k nám se svou rodinou na jedinečnou hudební cestu plnou dobrodružství a zábavy!
 Wild Sticks & The Brass Band - zážitek pro celou rodinu!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top