Detail info
Close

THUNDERMOTHER

THUNDERMOTHER

Datum: 25. března 2025
Místo: Storm Club Prague
Adresa: Tachovské nám. 290/5, Praha 3-Žižkov

Vstupenky

úterý
25
bře. 2025
20:00
THUNDERMOTHER

Informace o akci

Dámské rock´n´rollové kvarteto ze Švédska THUNDERMOTHER oznamují Evropské turné! Live v PRAZE v březnu 2025!

THUNDERMOTHER, Cobra Spell, Vulvarine – Goddess of the Road Tour 2025 – 25.3.2025 – PRAHA, Storm

THUNDERMOTHER nehrají jen Rock’n’Roll, THUNDERMOTHER jsou Rock’n’Roll! To je motto známé švédské bandy holek v rocku THUNDERMOTHER, které na příští jaro chystají své evropské turné nazvané „Goddess of the Road Tour 2025“ k nové desce!

Po již dříve vydané první skladbě po změně sestavy, která vyvolala velkou pozornost, se tyto švédské rockové královny vrací hned se dvěma zbrusu novými singly. Po „I Left My License In The Future“ – dechberoucím, přímočarém, energickém a chytlavém hitu, přišel letos už druhý singl „Speaking of the Devil“ – další silná a zběsilá skladba, která dává jasnou indicii, co od těchto skvěle rozjetých ladies můžeme čekat!  THUNDERMOTHER letos slaví už své 15. výročí a řadí se mezi nejaktivnější kapely světových rockových pódií! Kromě vysoce ceněných alb mají na kontě také mnoho koncertních úspěchů, např. získali post speciálního hosta na turné kapely SCORPIONS, či KISS a zahráli si snad na všech nejprestižnějších rockových festivalech na světě, např. i v loni u nás na plzeňském Metalfestu!

THUNDERMOTHER to je Linnea Vikström Egg, Majsan Lindberg, Joan Massing a Filippa Nässil. Jedna sestava, jedna vize, jeden cíl! Jejich slogan „Bojujeme za Rock'N'Roll“ je třeba brát doslova!

Jejich velmi hlasité a silné Rock'N'Rollové poselství bude na jaře 2025 slyšet ze všech koutů Evropy! V PRAZE to holky rozbalí 25. března 2025 v klubu Storm!

Speciálními hosty turné budou další mladé rock-metalové dračice, vzrušující mezinárodní heavy-rocková banda COBRA SPELL se svým aktuálním albem „666“ a dravé rock´n´rollové krásky z Vídně VULVARINE v jejichž tvorbě se snoubí syrový punk, heavy-metal a energycký rock´n´roll.  

Bude to večer plný krásných žen a dívek, které se upsaly rock´n´rollu! Podívaná, která vám nedá spát!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top