Detail info
Close

RŮŽOVÉ SVATBY - Vilma Cibulková a Michaela Dolinová

RŮŽOVÉ SVATBY - Vilma Cibulková a Michaela Dolinová

Datum: 2. srpna 2024
Místo: Barokní dvůr Borotín (u Tábora)
Adresa: Borotín 120, Borotín

Vstupenky

pátek
2
srp. 2024
19:30
RŮŽOVÉ SVATBY - Vilma Cibulková a Michaela Dolinová

Informace o akci

PETER QUILTER:  RŮŽOVÉ SVATBY
Režie Olga Strusková
Hrají
Vilma Cibulková a Michaela Dolinová

Optimistická a vtipná komorní komedie o sesterství, manželstvích, naději a o stálých důvodech, proč se smát.  A také o tom, že celý život je plný různých výzev.
Výstřední sestry Rose a Kathryn neměly nikdy snadný vztah. Teď však musí spolupracovat při organizování svatby dcery jedné z nich a přitom se vzájemně snášet. Zatímco moudrá a optimistická Rose (Michaela Dolinová) nemá ve svém věku problémy, bohatá a nesnesitelná Kathryn (Vilma Cibulková) se potýká se třetím, zatím posledním rozvodem. Uprostřed narůstajícího zmatku, mezi dorty a vínem a ve společnosti velmi atraktivního zahradníka o sobě ženy zjišťují překvapivé věci.
Více na www.baroknidvurborotin.cz

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - eTickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Vstupenky ZTP/P platí vždy pro dvě osoby - pro držitele průkazu ZTP/P a jednu osobu jako doprovod, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Barokní dvůr Borotín (u Tábora) na ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture RŮŽOVÉ SVATBY - Vilma Cibulková a Michaela Dolinová

Na mapě

google maps
Top