Detail info
Close

BROTHERS OF METAL

BROTHERS OF METAL

Datum: 2. listopadu 2024
Místo: Storm Club Prague
Adresa: Tachovské nám. 290/5, Praha 3-Žižkov

Vstupenky

sobota
2
lis. 2024
20:00
BROTHERS OF METAL

Informace o akci

Švédská metalová grupa vikingů BROTHERS OF METAL vyráží na podzim na turné! Live v listopadu v PRAZE!

BROTHERS OF METAL, Grailknights - FIMBULWINTOUR 2024 – 2.11.2024 – PRAHA, Storm

Švédská vikingská sebranka BROTHERS OF METAL, známá především svými hrdinskými hymnami a elektrizujícími živými vystoupeními, ohlásila své velké evropské Headline Tour!

Pokud jste ještě o této metalové partě ze Švédska neslyšeli, žijete nejspíš někde na jiné planetě! BROTHERS OF METAL je totiž zcela mimořádný a silný 8členný ansámbl, který vzal metalový svět útokem. Jen písně z jejich aktuálního alba „Emblas Saga“ byly streamovány více než 55 milionkrát. Díky silné kombinaci severské mytologie, epických bitev a výrazného heavy metalového zvuku si BROTHERS OF METAL udělali jméno jako jedna z nejpodmanivějších živých kapel na současné metalové scéně.

A tito aktivní seveřané neodpočívají, dobývají stále nová a nová metalová srdce, po celém světě a k nám, do ČR se velmi rádi vracejí!

Na podzim pro vás chystají své velké headline tour, nazvané „Fimbulwintour 2024“ na kterém se zastaví 2. listopadu v PRAZE, v klubu Storm! A nebudou sami! Doprovázet je bude skvělá Superhrdinská power-metalová banda z Grailham City GRAILKNIGHTS, která ohromuje divácky velmi poutavou divadelní show!

Společně slibují nezapomenutelnou show, která osloví metalové fanoušky všech generací! Buďte u toho!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top