Detail info
Close

4 Tenoři a Unique Orchestra (Vánoční symfonie)

4 Tenoři a Unique Orchestra (Vánoční symfonie)

Datum: 14. prosince 2024
Místo: enteria arena
Adresa: Sukova třída 1735, Pardubice

Vstupenky

sobota
14
pros. 2024
19:00
4 Tenoři a Unique Orchestra (Vánoční symfonie)
enteria arena

Pardubice

Informace o akci

4 Tenoři - Vánoční symfonie
Exkluzivní galakoncert seskupení 4 Tenoři za doprovodu symfonického orchestru. Marian, Pavel, Honza a Michal zazpívají vánoční písně a legendární hity jako Už z hor zní zvon, Mně sílu dáš nebo Jdi za štěstím. Nebude chybět Vltava Bedřicha Smetany ve speciálním provedení k Roku české hudby.
4 Tenoři
patří v současnosti ke špičce české populární hudby a v žánru crossoveru k nejúspěšnějším seskupením ve Střední Evropě. Jejich alba získala 2 Zlaté a 2 Platinové desky, Vyprodali více než 200 sálů v Česku a na Slovensku a byli součástí prestižních hudebních událostí jako například Pocta Karlu Gottovi, Václav Neckář 80, Český mejdan s Impulsem nebo Královny popu. Jejich videoklipy na YouTube zhlédlo přes 8,5 milionu diváků.
4 Tenoři jsou hlasy, které musíte slyšet.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz - eTickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup NEUVEDENO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top