Detail info
Close

POP IN SYMPHONY: The Epic Symphonic Show

POP IN SYMPHONY: The Epic Symphonic Show

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POP IN SYMPHONY: THE EPIC SYMPHONIC SHOW
Bohemian Symphony Orchestra Prague a největší popové hity
Dirigent Martin Šanda
Speciální hosté
Poetika
Michal Penk

Užijte si nezapomenutelnou koncertní show s těmi největšími a nejslavnějšími světovými popovými hity všech dob, v jedinečném propojení s 60členným symfonickým orchestrem Bohemian Symphony Orchestra Prague. Během 90minutové koncertní show zazní ty nejslavnější songy největších popových hvězd jako jsou Madonna, Adele, Rihanna, Beyoncé, Lady Gaga, Britney Spears, Imagine Dragons nebo ABBA či Sia. Celý zážitek umocní jedinečné propojení se symfonickým orchestrem Bohemian Symphony Orchestra Prague pod vedením dirigenta Martina Šandy, který dodá nezapomenutelným hitům zcela nový rozměr.
Speciálními hosty koncertu Pop in Symphony budou kapela Poetika a zpěvák Michal Penk.
Zažijte jedinečnou koncertní show Pop in Symphony: The Epic Symphonic Show a vychutnejte si ty největší popové hity nejzářivějších hvězd světového showbyznysu.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz - eTickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO, Parter / zvláštní sekce pro vozíčkáře a držitele průkazu NE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top