Detail info
Close

THE IRON MAIDENS

THE IRON MAIDENS

Datum: 4. listopadu 2024
Místo: Storm Club Prague
Adresa: Tachovské nám. 290/5, Praha 3-Žižkov

Vstupenky

pondělí
4
lis. 2024
20:00
THE IRON MAIDENS

Informace o akci

Nejslavnější hity IRON MAIDEN zazní v listopadu v PRAZE! Slavná dívčí tribute kapela THE IRON MAIDENS přijíždí! 

THE IRON MAIDENS + special guest – 4.11.2024 – PRAHA, klub Storm

Čistě dívčí metalová kapela THE IRON MAIDENS vznikla v roce 2001 a velmi rychle se dokázala vypracovat na pozici jedné z nejpopulárnějších tribute kapel v Americe a postupně i na celém světě! Tato unikátní dívčí kapela se může chlubit nejen svou visuální krásou, ale hlavně vynikajícím hudebním talentem a pozoruhodnými živými show! Kde se holky objeví, tam mají narváno! Přijďte se přesvědčit i vy! THE IRON MAIDENS zavítají na podzim v rámci svého Evropského turné do PRAHY, klubu Storm, 4. listopadu 2024!

THE IRON MAIDENS tvoří ženy, které jsou vysoce vyškolené profesionálky s různorodým hudebním zázemím od orchestrálního a hudebního divadla až po blues a rock. V současné sestavě kapely hrají: Kirsten „Bruce Chickinson“ Rosenberg za mikrofonem, Linda „Nikki McBURRain“ McDonald na bicí, Shani „Adriana Smith“ Kimelman a Nikki „Davina Murray“ Stringfield na kytaru a Wanda „Steph Harris“ Ortiz na basu.

THE IRON MAIDENS pokrývají materiál IRON MAIDEN ze všech období kariéry kapely, zahrnující největší a fanoušky nejoblíbenější hity. V rámci jejich show se na pódiu vždy objeví také slavný maskot Iron Maiden Eddie, ponurý ďábel a několik dalších podobných překvápek. 

THE IRON MAIDENS jsou dokonalé šoumenky, které Iron Maiden umí! Uvidíte! 4.11.2024 – PRAHA, Storm! 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE IRON MAIDENS
picture THE IRON MAIDENS

Na mapě

google maps
Top