Detail info
Close

CZ FIGHTERS FOR VETERANS

CZ FIGHTERS FOR VETERANS

Datum: 6. května 2024
Místo: UNYP Arena
Adresa: Kovanecká 27, Praha 9-Libeň

Vstupenky

pondělí
6
kvě. 2024
20:00
CZ FIGHTERS FOR VETERANS
UNYP Arena

Praha

Informace o akci

Historicky první charitativní galavečer bojových sportů na podporu válečných veteránů se neúprosně blíží. Ojedinělý projekt CZ FIGHTERS FOR VETERANS přichází s myšlenkou, kde se prolíná svět profesionálních zápasníků s profesionálními vojáky i policisty, kteří se utkají se ve vzájemných zápasech, aby podpořili válečné veterány a jejich rodiny. Těšit se můžete například na zápasy UFC zápasníka Davida Dvořáka, velitele 43. výsadkového pluku pplk. Petra Matouše. Další profesionální zápasníci, kteří působí v AČR Jana Širokého, Dušana Glezga a v neposlední řadě Dominika Humburgera. Za PČR se představí například Jaroslav Pokorný.

VIP zóna je určena pro čestné hosty z řad Armády České republiky, vládních představitelů, hlavních a mediálních partnerů projektu. Z toho důvodu je prodej VIP stolů omezen na malý počet. V případě Vašeho zájmu o stůl pro 6 osob ve VIP zóně s obsluhou a občerstvením v ceně, nás kontaktujte na email: info@fightersforveterans.cz.

6.5.2024 od 20h, open door 19.30, hlavní program start od 21 hod.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top