Detail info
Close

PETER NAGY V TŘEBONI

PETER NAGY V TŘEBONI

Datum: 14. září 2024
Místo: Zámek Třeboň - Velké nádvoří
Adresa: Zámek 115, Třeboň I

Vstupenky

sobota
14
zář. 2024
19:30
PETER NAGY V TŘEBONI
14.09.2024 (So) Vstup 18:30 / Show 19:30

Informace o akci

PETER NAGY V TŘEBONI
Peter Nagy, několikanásobný Zlatý slavík, skladatel, zpěvák a autor mnoha hitů, jeden z nejpopulárnějších česko-slovenských zpěváků letos oslavuje hned dvě výročí - půlkulaté narozeniny a 40 let kapely Indigo.
Společně můžete zažít jedinečný koncert na nádvoří zámku Třeboň, které svým prostředím tvoří výjimečnou slavnostní atmosféru. Zazní největší hity jako Psy sa bránia útokom, Kristínka iby spí,Láska je tu s vámi, Profesor Indigo, Aj tak sme stále frajery a mnoho dalších.

VIP vstupenky
K dispozici je velmi omezený počet VIP sedadel přímo u pódia, držitelé VIP vstupenek navíc na místě před koncertem obdrží CD Petra Nagye s jeho podpisem.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz - eTickets!!
Další info:
Koncert začíná v 19:30, areál se otevírá v 18:30, příchod návštěvníků hlavní branou z Masarykova náměstí.
Předpokládaná délka koncertu je 100 minut. Koncert se koná za každého počasí.
Slevy NE / Bezbariérový přístup ANO / Vstupenky ZTP/P umožňují současný vstup dvou návštěvníků, tj. držitele průkazu ZTP/P a jedné osoby jako doprovod, nárok na vstupenku ZTP/P je třeba prokázat příslušným průkazem, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top