Detail info
Close

IMMINENCE

IMMINENCE

Datum: 27. října 2024
Místo: MeetFactory
Adresa: Ke Sklárně 3213/15, Praha 5-Smíchov

Vstupenky

neděle
27
říj. 2024
20:00
IMMINENCE
MeetFactory

Praha

Informace o akci

IMMINENCE se vydávají na evropské turné BLACK TOUR 2024 s novým albem. Na své cestě neminou ani PRAHU!

IMMINENCE, Aviana, Allt - 27.10.2024, Praha, MeetFactory

Průkopnická alternativní metalcorová parta z jižního pobřeží Švédska, Imminence, se v posledních letech rázně prosazuje v hudební sféře. Navzdory všem očekáváním, vytvořila tato pětice pestrou zvukovou tapisérii, která překračuje hranice jejich žánru.    

Imminence, v jehož čele stojí zpěvák a houslista Eddie Berg, dále kytaristi Harald Barrett a Alex Arnoldsson, bubeník Peter Hanström a baskytarista Christian Höijer, jsou připraveni uvolnit své hudební dílo a připravované album s názvem „The Black“. Připravte se, zhluboka se nadechněte, protože Imminence nás chystá na velký skok do hlubin „The Black“. Slibuje jedinečnou hudební odyseu, která se vymyká konvencím a vyzívá vás, abyste se s nimi vydali na vzestup nového žánru.

U toho byste rozhodně neměli chybět, proto si poznačte do svých diářů datum 27.října a přijďte se přesvědčit o kvalitách této party do pražského MeetFactory.

Imminence loni začala novou kapitolu a od června 2023 již vyšlo 5 singlů. Nové skladby Come Hell or High Water, Desolation, Heaven Shall Burn, Death by a Thousand Cuts a Continuum rychle získaly miliony streamů, celosvětovou pozornost i obrovský nárůst sledovanosti na sociálních sítích.

Nejnovější skladby Imminence jsou důkazem jejich vývoje a jsou právem označovány jako jejich nejinovativnější a nejprogresivnější díla dosud. Kapela se vydala do temnější a více orchestrální sféry a pokračuje v redefinování hranic moderní alternativní scény.

Imminence nedávno absolvovali na své úplně první turné po Severní Americe a odezva byla více než mimořádná. Za pouhých 48 hodin bylo celé turné vyprodáno a některá místa dokonce dvakrát. Tento ohromující úspěch upevnil postavení Imminence na mezinárodní hudební scéně.

S "The Black Tour" se Imminence vrací na pódia a chystají se nastoupit na trůn jako nová síla v rámci moderní alternativní hudby. Tentokrát budou obrážet evropská města a jednu zastávku budou mít i u nás, 27.10.2024 v MeetFactory v Praze! Tak si to nenechte ujít.

Speciálními hosty turné jsou: Švédská alternativní metalová skupina AVIANA, která se řadí mezi špičková seskupení této alternativní metalové scény, s velmi slibnou budoucností. AVIANA vám přiveze své nejnovější hudební perly. Druhým speciálním hostem je mladá, progresivní metal-core banda ALLT také ze Švédska. ALLT kombinují vyladěné riffy se vzletnými melodiemi a orchestrálními aranžemi, aby vytvořili svůj výrazný temný a emotivní zvuk. Členy kapely spojuje láska k přírodě a kinematografii, která z jejich tvorby výrazně vyzařuje a mnoho jejich písní a textů je přímo inspirováno literárními díly nebo filmy.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture IMMINENCE

Na mapě

google maps
Top