Detail info
Close

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez vánoční koncert

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez vánoční koncert

Datum: 4. prosince 2024
Místo: SONO CENTRUM
Adresa: Veveří 3219/113, Brno

Vstupenky

středa
4
pros. 2024
20:00
Kateřina Marie Tichá a Bandjeez vánoční koncert

Informace o akci

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez

Vánoční koncert

4.12.2024 od 20 h Sono Centrum, Brno

Vynikající česká písničkářka Kateřina Marie Tichá se skupinou Bandjeez vyráží v únoru na Tour 2024, v rámci které představí svou vysoce očekávanou desku Plamen. Po březnovém křtu této desky v Sono Centru se do Brna letos vrátí ještě 4. prosince.

Kateřina Tichá se narodila 18. srpna 1994 ve Vlašimi, prostřední jméno Marie si později sama zvolila na počest svým prababičkám.  V roce 2013 byla nominována na Českého Slavíka v kategorii Objev roku, ve stejném roce také zahájila dosud trvající spolupráci s tehdy právě vznikající kapelou Jelen. V roce 2015 vydala pěti písňové EP Otazníky a v roce 2020 potom debutové album Sami. To bylo nadšeně přijato kritikou, odbornou veřejností i samotnými posluchači a Kateřina za něj získala cenu Anděl v kategorii Objev roku. Titulní píseň z alba Sami byla oceněna také cenou Žebřík za videoklip roku.

Druhá studiovka Plamen je další etapou na pozoruhodně vytrvalé cestě rodačky z Vlašimi, která začala už v roce 2012 nesmělým singlem Vzpomínej. Po mnoha letech hledání svého unikátního rukopisu vydala o osm let později žánrově barevné a slovně nápadité autorské album Sami, za něž získala ocenění Objev roku v Cenách Anděl.

 

Aktuální počin do jisté míry shrnuje její již bezmála tři roky trvající spolupráci s respektovanou formací Bandjeez. Ta doprovázela zpěvaččina blízkého kolegu Davida Stypku, který předčasně zemřel v lednu 2021. Tichá je znovu výhradní autorkou všech textů, na tvorbě hudby se podílela její souputnice z vydavatelství SinglTon a zároveň spřízněná duše Tereza Balonová.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top