Detail info
Close

Michal Pavlíček + Bára Basiková - Faces Tour 2024

Michal Pavlíček + Bára Basiková - Faces Tour 2024

Datum: 24. července 2024
Místo: SONO CENTRUM
Adresa: Veveří 3219/113, Brno

Vstupenky

středa
24
čvc 2024
20:00
Michal Pavlíček + Bára Basiková - Faces Tour 2024

Informace o akci

Michal Pavlíček 

Kytarista, hudební skladatel, uznávaný autor symfonické a scénické hudby. Je znám hlavně jako výrazná osobnost a spoluautor Pražského výběru (1980). Byl zakladatelem a autorem hudby skupin Stromboli (1986) a Big Heads (1992). Od roku 1993 působil ve formaci BSP a jeho píseň Země vzdálená s textem Ivana Hlase se stala výrazným hitem devadesátých let . Jako autor a interpret se podílel na mnoha CD např. Zuzany Michnové, Moniky Načevy, Báry Basikové, Romana Dragouna, Kamila Střihavka, Richarda Mullera a dalších.

V současné době připravuje jako sólista turné Faces, které obsahuje jeho nové i starší kytarové kompozice z jeho posledních čtyř sólových alb a to vše v novém hávu s Unique orchestra pod taktovkou Alexe Aslamasa. V tomto pestrém programu zazní i další kultovní skladby v podání hostů Báry Basikové, Moniky Načevy a Radka Škarohlída.

Michal Pavlíček: Hudba je pro mne obzor plný fantazie. Nejsem jednokolejný hudebník, zaškatulkovaný pouze v jednom stylu. Mám rád různé tváře hudby a toto její vnímání mi dává prostor se svobodně brouzdat napříč žánry, propojovat je, ale přitom si vytvářet svůj nezaměnitelný rukopis a svou originální tvář.

Sledujte Michala Pavlíčka na YouTube a navštivte jeho oficiální stránky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top