Detail info
Close

NANOWAR OF STEEL

NANOWAR OF STEEL

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Mistři heavy-metalové parodie, NANOWAR OF STEEL, rozdovádí v dubnu 2024 ZLÍN!

NANOWAR OF STEEL, Trick or Treat – „We are getting old don´t miss this tour“ Tour – 25.4.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Přátelé, začněte brát metalovou komedii vážně! Vážně! Přijďte a shlédněte mistrovsky podanou metalovou parodii v podání geniálních Italů NANOWAR OF STEEL! Hoši vyráží na jaře 2024 na Evropské turné se seriózním názvem „We are getting old don´t miss this tour“ Tour a jedno show paří také nám! 25. dubna 2024, ZLÍN – Masters of Rock Café!

NANOWAR OF STEEL šíří evangelium parodického metalu už od roku 2003 a daří se jim to náramně! Zcela zřejmé je to z několika milionů streamů a zhlédnutí na YouTube i napříč dalšími platformami. Jejich cíl je jasný, neustále dokazovat, že jsou jednou z nejnekonvenčnějších kapel žánru!  Se svým letošním, pátým studiovým albem „Dislike To False Metal“ už dokázali rozdovádět celý amfiteátr Lochotín v PLZNI na Metalfestu, a nyní tento svůj jedinečný, mnohostranný a až příliš často sebedůležitý vesmír moderního, chytlavého heavy metalu přivážejí i do ZLÍNA! NANOWAR OF STEEL, to je působivá dávka inteligentně svěžího komediálního metalu, který roztáhne tváře do úsměvu každému. Deska „Dislike To False Metal“ je navíc až znepokojivě mistrovskou přehlídkou nadstandardního muzikantství, kreativní lyriky a bezmezné představivosti.

Speciálním hostem turné je skvělá, pulzující italská heavy-power metalová banda TRICK OR TREAT! Jejich kouzelný svět hudebních inspirací zpodobnili i ve svém dosud posledním, velmi úspěšném albu „Creepy Symphonies“, které buď děsí, nebo baví. „Mrtví povstávají ze svých krypt, je čas na strašidelné symfonie“, komentuje album kapela. TRICK OR TREAT je zkrátka velmi povedený a povznášející heavy-metal pro temné časy.

25. dubna čekejte ve zlínském klubu Masters of Rock Café večer potrhlého veselí ve vybrané společnosti mistrů NANOWAR OF STEEL a TRICK OR TREAT. Přijďte!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NANOWAR OF STEEL
picture NANOWAR OF STEEL
Top