Detail info
Close

KISSIN´DYNAMITE

KISSIN´DYNAMITE

Datum: 12. října 2024
Místo: SONO CENTRUM
Adresa: Veveří 3219/113, Brno

Vstupenky

sobota
12
říj. 2024
20:00
KISSIN´DYNAMITE

Informace o akci

Stadionoví rockeři KISSIN´ DYNAMITE s novým albem v říjnu v BRNĚ!

KISSIN´DYNAMITE, Massive Wagons, Airstrike – “Back With A Bang – Europe Tour 2024” – 12.10.2024 – BRNO, Sono Centrum

Oblíbení němečtí rockeři KISSIN´DYNAMITE oznámili nové studiové album s příznačným názvem „Back With A Bang!“, které vyjde 5. července a na podzim s ním razí do Evropy! Termín pro českou republiku je dán! 12. října 2024 - BRNO, Sono Centrum!

Deska „Back With A Bang!“ je už jejich osmým studiovým albem, nástupcem úspěšné desky „Not The End Of The Road“ (2022).

KISSIN DYNAMITE o novém albu:"Back With a Bang"! Protože nejsme banda přehnaně intelektuálních konceptů, mnohem raději se prosekáme. Naše mise? Vraťte na výsluní stadionový rock! Naši fanoušci jistě ocení Kissin' Dynamite v jeho nejčistší podobě: vyzrálý, přímý a intenzivní.“

KISSIN’ DYNAMITE jsou známí i svými divokými show a nabitým živým programem, ale aby té rockové energie nebylo náhodou  málo, na turné jim budou dělat další dvě společnost vybrané rockové bandy! Svěží a vzrušující hard rockoví klasici z Anglie MASSIVE WAGONS a mladé přímočaré rock´n´rollové rakety z Německa AIRSTRIKE!

12. října bude v BRNĚ, Sono Centru zase jednou pořádný rozruch! Tady se bude rozdávat energie, vášeň a radost z čistého rocku! Budete tam, že jo?

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KISSIN´DYNAMITE

Na mapě

google maps
Top