Detail info
Close

FRIENDS FEST 2024

FRIENDS FEST 2024

Datum: 10. srpna 2024
Místo: Dostihové závodiště
Adresa: Pražská 607, Pardubice

Vstupenky

sobota
10
srp. 2024
10:00
FRIENDS FEST 2024

Informace o akci

FRIENDS FEST 2024 – 9. ročník populárního multižánrového festivalu plného Ameriky!

 Co pořadatelé Friends festu připravili pro tento 9. ročník? Skvělé budou ukázky stovek amerických automobilůa motocyklů, včetně nejznámějších legend a veteránů. V aréně proběhnou všechny disciplíny skutečného rodea, na scéně westernové ukázky a v areálu se budou tyčit indiánská tee-pee. Uvidíte dřevorubeckou Eurojack show, Strongman show, 7. kavalérii generála Custera adalší akcí nabitá představení. Pro malé návštěvníky bude nachystán velký dětský den s mnoha novými atrakcemi. Něžná část publika bude mít možnost se inspirovat stylovými módními přehlídkami. Pro fanoušky historie a military budou atraktivní ukázky dobové i současné vojenské techniky. Na festival dorazí američtí dragouni a jednotka Armády České republiky. Celý den opepří sportovní ukázky a napínavé soutěže, mezi jinými v pojídání burgerů a v přezouvání kol u závodního vozu NASCAR Buggyra o hodnotné ceny. Na hlavní festivalové promenádě bude mnoho stánků s jídlem a pitím, kde bude možnost ochutnat něco z americké gastronomie. Vyvrcholením festivalového programu bude hudební vystoupení legendární skupiny LORDI. Festival bude zakončen velkolepým ohňostrojem.

 Všichni si určitě přijdou na své, od těch nejmenších capartů po nejstarší ročníky. Proto neváhejte a přijďte 10. srpna 2024 na dostihové závodiště v Pardubicích a domů si pak odneste kousek té své Ameriky!

 

Aktuální program a festivalové informacesledujte na www.friendsfest.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top