Detail info
Close

PETER NAGY 105

PETER NAGY 105

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PETER NAGY 105
Několikanásobný Zlatý slavík, skladatel, zpěvák a autor mnoha hitů, jeden z nejpopulárnějších česko-slovenských zpěváků slaví v roce 2024 hned dvě výročí - půlkulaté narozeniny a 40 let kapely Indigo.
K této příležitosti zahraje jedinečný koncert v Lucerně, která byla vždy místem kvalitních koncertů a svým prostředím tvoří výjimečnou atmosféru. Diváci se mohou těšit na nejznámější skladby jako například Kristínka iba spí, Láska je tu s vami, Profesor Indigo, So mnou nikdy nezostárneš, Aj tak sme frajeri, S nohami na stole a mnoho dalších.
Peter spolupracoval s řadou známých hudebníků a někteří z nich budou také gratulanty na tomto speciálním koncertě.
Vizuální koncept bude čerpat z archivních záběrů a mapovat Petrovu dlouhou kariéru muzikanta a zpěváka.
Pořádá: MIRO AGENCY & STRATEX

VIP vstupenky
K dispozici je velmi omezený počet VIP sedadel přímo u pódia, držitelé VIP vstupenek obdrží před koncertem hodnotný dárek.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup velmi ztížený / zvláštní sektor či umístění pro vozíčkáře a ostatní ZTP/P NE / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top