Detail info
Close

THE BACKBEAT BEATLES (UK)

THE BACKBEAT BEATLES (UK)

Datum: 28. května - 1. června 2024
Místo: Jihlava, Hradec Králové, Praha, Brno, Plzeň

Vstupenky

úterý
28
kvě. 2024
20:00
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
středa
29
kvě. 2024
20:00
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
PETROF Gallery

Hradec Králové

čtvrtek
30
kvě. 2024
20:00
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
pátek
31
kvě. 2024
20:00

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.

V síti Ticketportal nyní vyprodáno (možnost uvolnění nevyzvednutých rezervací zpět do prodeje).
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
sobota
1
čvn 2024
20:00
THE BACKBEAT BEATLES (UK)

Informace o akci

The Backbeat Beatles (UK)
Special guest Jesus Rodriguez as Billy Preston

Do ČR míří britské kvarteto TheBackbeat Beatles, přední světový tribute band hrající původní tvorbu Beatles a na slavnostních koncertech připomene 60 let od vydání desky A Hard Day´s Night. Hudebníci z kolébky Beatles, z anglického Liverpoolu na svém českém turné zavítají do Prahy, Brna, Plzně, Hradce Králové a Jihlavy. Speciálním hostem turné bude Jesus Rodriguez (elektrické piano) v roli Billyho Prestona (doplňující člen Beatles).

Skupina byla založena v roce 1994 hudebníkem, hercem a zpěvákem Chrisem O´Neillem na základě úspěšného filmu Backbeat, v němž ztvárnila slavné Brouky. Film získal cenu Britské akademie (protějšek amerického Oscara) za nejlepší hudbu.

Jejich prezentace písní Beatles je téměř identická s originálem, a to nejen hudebně, ale i co se týče kostýmů a celkové pódiové choreografie. Skupina vystupuje v různých arénách a divadlech nejen v domovské Británii (včetně slavného klubu Cavern v Liverpoolu, který vyprodala). Za posledních 25 let procestovali celý svět a naplnili velké koncertní arény v Pekingu, New Yorku, Paříži, Moskvě, Dubaji či Hamburgu. Zahráli si po boku známých umělců, jako např.Spandau Ballet, Shirley Bassey či s Liverpoolským filharmonickým orchestrem, a vystupovali také na prestižních místech, jako The Sporting Club Of Monaco, Gleneagles, St Andrews, The Belfry, The Grosvenor Hotel London a další.

Ve dvouhodinovém koncertu zazní většina velkých hitů Beatles. Energické a spontánní vystoupení, klasické kostýmy a vysoká úroveň muzikantství zaručují, že během večera si každý milovník Beatles přijde na své!

www.brnokoncert.cz
www.backbeatbeatles.com 

Hradec Králové, ZTP/P vozíčkář info:
ZTP/P vozíčkář - 3 místa v sektoru Přízemí vpravo / Vozíčkář / cena vstupenky 700,- Kč.
Doprovod ZTP/P vozíčkářů - 3 místa v sektoru Přízemí, 4., 5. a 6. řada, sedadlo 18 / cena vstupenky 700,- Kč. Rezervace těchto vstupenek na rezervace@ticketportal.cz oproti kontrole průkazu ZTP/P vozíčkář. Jiné slevy nejsou poskytovány.

Praha, ZTP/P vozíčkář info:
ZTP/P vozíčkář - 4 místa: 2 místa, sektor Přízemí vlevo / ZTP/P vozíčkář + 2 místa, sektor Přízemí vpravo / ZTP/P vozíčkář / cena vstupenky 700,- Kč.
Doprovod ZTP/P vozíčkáře - 4 místa: sektor Přízemí, 26. řada, místa 1, 2, 21, 22 / cena vstupenky 700,- Kč. Rezervace těchto vstupenek na rezervace@ticketportal.cz oproti kontrole průkazu ZTP/P vozíčkář. Jiné slevy nejsou poskytovány.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top